Τη Δευτέρα η ένατη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης

Τη Δευτέρα η ένατη συνάντηση  της Λέσχης Ανάγνωσης

Την προσεχή Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στο καφέ Μύθος (Ναυαρίνου 191, Παραλία Καλαμάτας), θα διεξαχθεί η ένατη συνάντηση του πέμπτου κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2022 – 2023) από την Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων.

Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Όταν σκοτώσουν τα κοτσύφια» της Αμερικανίδος συγγραφέως Χάρπερ Λι.

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων κλείνει τον πέμπτο κύκλο με ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αξιολογότερα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας.

Στο τέλος της συζήτησης θα παρακολουθήσουν την ταινία «Το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιρλανδού συγγραφέα, Όσκαρ Γουάιλντ, ενώ η ταινία «Σκιές και Σιωπή», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Χάρπερ Λι, θα προβληθεί τη Δευτέρα 26/6, στις 9.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Viva Mare, με την ευγενική υποστήριξη της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης.

Να σημειωθεί πως η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων (κα Παυλάκου Αντωνία, 6977206864 και κα Μαρία Νταλλή 6934827021, salvadordal@gmail.com & messinionsyggrafeonenosi@gmail.com).