Έδαφος φαίνεται να κερδίζει το τελευταίο διάστημα η κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, η οποία σταδιακά επιλέγεται ολοένα και περισσότερο ως τόπος διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Tsatoumas Street Long Jump που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου, ενώ τον Ιούνιο πρόκειται να λάβει χώρα το 1ο τουρνουά Padel Καλαμάτας.
Σ’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού στο κέντρο της πόλης, εκ μέρους του Olympico Padel Club Καλαμάτας, πρόκειται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 αθλητές όλων των επιπέδων.
Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι σε αντίθεση με τον τελικό στην κεντρική πλατεία (19-22 Ιουνίου), ο ημιτελικός (12-15 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου επί της Αρτέμιδος.
Χρ.Μ.