Πολιτισμός, αθλητισμός και ψυχαγωγία στις όχθες του Παμίσου
Σήμερα Σάββατο 16 και αύριο Κυριακή 17 Αυγούστου ο Δήμος Καλαμάτας, η κοινωφελής επιχείρηση “Φάρις” και η Κοινότητα Άριος διοργανώνουν το τέταρτο «Kalamata Pamisos River Action», ένα πολυσυλλεκτικό διήμερο εκδηλώσεων που συνδυάζει πολιτιστικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.
Θα πραγματοποιηθεί δε, στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο του ποταμού Παμίσου και στην περιοχή γύρω από το φράγμα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία στη φύση.

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, το «Kalamata Pamisos River Action» επιστρέφει πιο δυναμικό, εμπλουτισμένο με νέες δράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται αθλητικά events, πολιτιστικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, και δράσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και τον ποταμό Πάμισο.
Σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης είναι η ενεργή συμμετοχή τοπικών φορέων, αθλητικών, μορφωτικών και πολιτιστικών συλλόγων, που προσφέρουν ποικίλες δράσεις και παράλληλες εκδηλώσεις, ενισχύοντας την κοινωνική και πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενισχύοντας τη σημασία της για τον τουρισμό και την προβολή της Καλαμάτας και των γύρω περιοχών.
Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε πολίτη και επισκέπτη να απολαύσει ένα διήμερο γεμάτο ψυχαγωγία, πολιτισμό και αθλητικές δραστηριότητες στις όχθες του Παμίσου.
Α.Π.