Κοπή πίτας Σωματείου Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

Κοπή πίτας Σωματείου Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου

Το Σωματείο Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας, αισιοδοξίας και δημιουργικής διάθεσης για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων “Τριλογία”, στην παραλία της Καλαμάτας, παρουσία μελών του Σωματείου, εκπροσώπων τοπικών φορέων, της Εκκλησίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η δε θερμή ανταπόκριση και η μαζική συμμετοχή επιβεβαίωσαν τη δυναμική και τη συνοχή της επαγγελματικής κοινότητας των φωτογράφων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του σωματείου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενος στις προκλήσεις και τις προοπτικές του επαγγέλματος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας, της διαρκούς επιμόρφωσης και της στήριξης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Η κοπή της πίτας συνοδεύτηκε από ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, έμπνευση και δημιουργικότητα. Το δε φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος του σωματείου, Σταυρούλα Καρροπούλου.