Δεν έχει άδικο

Δεν έχει άδικο

Τι να πούμε τώρα, ότι δεν έχει δίκιο η αναγνώστρια; Αφού οι φωτογραφίες που έστειλε είναι αυτό που λέμε «μιλάνε από μόνες τους»!

Η φίλη της στήλης αναφέρθηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Για χάρη του πανηγυριού που γίνεται εκεί από το σύλλογο, και τσιμέντα έπεσαν όπου χρειάζονταν και τα χορτάρια κόπηκαν και το σημείο ομόρφυνε. Όλα αυτά, όπως μας είπε, έγιναν από ανθρώπους του Δήμου.

Υπογράμμισε, όμως, ότι εκατό μέτρα μετά τη γέφυρα τα χορτάρια έχουν φτάσει το ένα μέτρο ύψος, ακόμα και δίπλα στον παιδικό σταθμό της ΔΥΠΑ, ο οποίος φυσικά λειτουργεί κανονικά.

Επίσης, εδώ και ενάμιση χρόνο ζητούν από αντιδήμαρχο να δώσει εντολή να πέσει λίγο τσιμέντο κάτω από πολυκατοικία της περιοχής, διότι τα μικρά παιδιά πάνε να παίξουν και έχουν χτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.
Β.Β.