Το 2ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Δυτικής Μάνης διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Ιουνίου, στη Στούπα.
Διοργανώνεται από το Δήμο και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα προσελκύσει εκατοντάδες δρομείς, κολυμβητές και επισκέπτες στο πλαίσιο μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, του πολιτισμού και της νεολαίας.

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης και η Οργανωτική Επιτροπή έχουν καταρτίσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγώνες δρόμου, κολυμβητικές διαδρομές, Aquathlon, παιδικές δραστηριότητες, μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Η γραμματεία θα λειτουργήσει σήμερα 12:00 μ.έως 5:45 μ.μ. για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.
Στις 6:00 μ.μ. θα δοθεί η κοινή εκκίνηση των τριών κολυμβητικών αγώνων, με τις απονομές να πραγματοποιούνται με το πέρας τους.
Ακολουθεί στις 7:15 μ.μ. η εκκίνηση του παιδικού αγώνα, ενώ στις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοινή εκκίνηση των δύο δρομικών αγώνων, με τις απονομές να διεξάγονται μετά τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα.
Την Κυριακή 21 Ιουνίου, η γραμματεία θα λειτουργεί από 8:00 έως 9:45 το πρωί για την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.
Στις 10:00 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του Aquathlon, με τις απονομές να ακολουθούν μετά τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή.
Σημείο εκκίνησης και γραμματείας όλων των αγώνων είναι το κέντρο της παραλίας της Στούπας.











