Open tryouts (δοκιμαστικά αξιολόγησης) πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στο Αθλητικό Κέντρο “Mundialito” (Οδός Άνοιξης 12-18 στην Καλαμάτα) η Ακαδημία της ΑΕΚ.

Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, καθώς συμμετείχαν 150 παιδιά, γεννηθέντα από το 2013 έως το 2018.

Στα open trayouts παραβρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, ο συνεργάτης του, Αλέξανδρος Αλεξιάδης, οι σκάουτερ Γιάννης Αποστολάκης, Βαγγέλης Γαβριήλ, Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Το έργο τους συνέδραμαν, κατόπιν πρόσκλησης, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Τιτάνες-Αναγέννηση, Παναγιώτης (Τάκης) Δρούγας, και τα μέλη του stuff  Παναγιώτης Πεφάνης, Αθανάσιος Σκόθος.

Για τα παιδιά η συμμετοχή στα Open trayouts της Ακαδημίας της ΑΕΚ αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία, ενώ οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους μιας μεγάλης Ακαδημίας της χώρας μας και να παρακολουθήσουν την διαδικασία της αξιολόγησης.

Απόλαυση
Απόλαυση

Τα πιο σχετικά.