Με φιλικό τίμησαν τη μνήμη του Σωτηράκη ο Αίαντας και οι φίλοι του

Με φιλικό τίμησαν τη μνήμη του Σωτηράκη ο Αίαντας και οι φίλοι του

Πέρασαν τρία χρόνια από τον πολύ πρόωρο και ξαφνικό χαμό του Σωτηράκη Νικολακόπουλου που είχε συγκλονίσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όλη τη Μεσσηνία, όταν έχασε τη ζωή του στο γήπεδο, στο περιθώριο φιλικού αγώνα, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.
Ο 14χρονος μαθητής και ποδοσφαιριστής της Βέργας, του Αίαντα και των Μεικτών ομάδων της ΕΠΣΜ άφησε παρακαταθήκη την ευαισθητοποίηση του κόσμου στο θέμα της ασφαλούς άθλησης μέσα από την πρόληψη και τον εξοπλισμό με απινιδωτές (αυτόματες συσκευές επαναφοράς του καρδιακού παλμού σε περίπτωση ανακοπής) σε όσο γίνεται περισσότερους αθλητικούς χώρους.
Η Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα μνήμης, αφιερωμένη στον μικρό Σωτήρη, με ένα φιλικό παιχνίδι που διοργάνωσε και θα καθιερώσει σε ετήσια βάση ο Αίαντας και στο οποίο ανταποκρίθηκαν πολυάριθμοι συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συμπαίκτες του Σωτήρη.
Το προχθεσινό πρωινό στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με κοινή την πεποίθηση όμως ότι ο Σωτήρης θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων…