Όλη η Καλαμάτα παραβρέθηκε, χθες, στην εκκλησία της Υπαπαντής για το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Καρατζέα, ο οποίος σκεπάστηκε με το χώμα της πόλης που αγάπησε, αλλά και τον τίμησε και η ίδια, μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου.
Εκ μέρους των δημοτών τον Παναγιώτη Καρατζέα αποχαιρέτησε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, που τόνισε για εκείνον, μεταξύ άλλων, ότι ήταν άνθρωπος υπεύθυνος, έντιμος, με έντονη αίσθηση του χιούμορ, με ομαδικό πνεύμα, με μεγάλη αγάπη για την οικογένειά του και με ευαισθησία για τον άνθρωπο, σημειώνοντας ότι παρείχε τις οδοντιατρικές του υπηρεσίες ακόμη και χωρίς αμοιβή σε όσους αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες.
Εκ μέρους των οδοντιάτρων αποχαιρέτησε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου, που υπογράμμισε ότι υπηρέτησε το Σύλλογο με μεγάλη αγάπη και πάθος και σημείωσε ότι οι συνάδελφοί του θα τον θυμούνται για τη θετική διάθεσή του, το χιούμορ του και τις διάφορες γλαφυρές περιγραφές του.
Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκε σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο πολιτευτής της ΝΔ και ανηψιός του εκλιπόντος Μίλτος Χρυσομάλλης , αντιπεριφερειάρχες, πρώην βουλευτές, ο πρώην δήμαρχος Παναγής Κουμάντος και πολύς άλλος κόσμος.
Τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Καρατζέα
