Έτοιμος για το 2ο Basketball Camp στην «Costa Navarino» ο Παπαλουκάς

Έτοιμος για το 2ο Basketball Camp στην «Costa Navarino» ο Παπαλουκάς

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το Westin Resort Costa Navarino θα φιλοξενήσει Camp για μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ και είναι η σειρά του Θοδωρή Παπαλουκά, να μεταφέρει στους λάτρεις του αθλήματος τα μυστικά τα οποία τον καθιέρωσαν ως έναν εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ της Ευρώπης.
Το 2ο Basketball Camp του Costa Navarino θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του “The Westin Resort Costa Navarino, από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, με την ονομασία «Papaloukas & Friends featuring Petway», δίνοντας  την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου των διοργανωτών.
 Για τη συμμετοχή του στο Camp αναφέρθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε την προσπάθεια να κάνουμε το καμπ και θέλω να ευχαριστήσω το Westin Costa Navarino που μας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τις αρτιότατες εγκαταστάσεις του. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που δέχτηκα να μπω στη διαδικασία να ξανακάνω καμπ. Το έχω ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η αγάπη που έχω για τα παιδιά και η επιθυμία που έχω για να τους μεταδώσω τη χαρά του να παίζεις μπάσκετ με έκανε να πειστώ βλέποντας τι ευκαιρίες που δίνονται να διοργανώσω αυτό το τουρνουά από 2 έως 6 Ιουλίου στο Costa Navarino”, σχολίασε ο Θοδωρής Παπαλουκάς και συνέχισε:
“Θα μαζευτούμε μαζί με προπονητές και παιδιά τα οποία αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να γνωρίσουν κάποια μυστικά και να κάνουν προπόνηση. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν είτε στα σχολεία τους, είτε στις ομάδες τους και να βελτιωθούν μακροπρόθεσμα”.