Νίκη στο πόντο για τους Κόκκινους μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι (φωτογραφίες)


 

Τελείωσε πριν λίγη ώρα ο αγώνας μπάσκετ των παλαιμάχων που διεξήχθη στην Τέντα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Μετά από έναν συγκλονιστικό ματς η ομάδα των κόκκινων ,υπό τις οδηγίες του Ντίνου Κουμανάκου, επικράτησε της ομάδας των πρασίνων (προπονητής ο Γιάννης Ηλιάδης)  με 61-60 ! Το ματς είχε διακυμάνσεις στην εξέλιξη του και κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. 

 

Οι μαθουσάλες του μεσσηνιακού μπάσκετ απέδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει το άθλημα και ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους το σημερινό αγώνα… ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κ. Κουτραφούρης ανέφερε ότι σύντομα θα διοργανωθεί φιλικό των παλαιμάχων της Μεσσηνίας με αυτών της Εθνικής Ελλάδος! 

 

ΠΡΑΣΙΝΟΙ 60
ΚΟΚΚΙΝΟΙ 61

Διαιτ.: Ταβουλαρέας, Καρμύρης
Δεκ.: 12-13, 26-32, 48-44, 60-61.
ΠΡΑΣΙΝΟΙ (Ηλιάδης)
: Πλατάνας 2, Κούτρης 4, Αναστόπουλος 9 (1), Παυλόπουλος 15 (1), Ροζακέας, Ψυχογιός 3 (1), Καρούτας 12, Αμέρικας, Μπεσσής, Μαυροειδής 5, Μανιάτης 9, Μπαλόπουλος 1.
ΚΟΚΚΙΝΟΙ (Κουμανάκος): Λυμπερόπουλος 8 (1), Πανταζόπουλος 5, Καρμούρης, Καζολέας 8, Κάτσαρης 2, Σκοκέας, Χρονόπουλος 4, Πολίτης 2, Κατσαρέας 15 (2), Παναγιωτόπουλος 1, Αβδάλας 14, Κριαράς 2.
Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν αναμνηστικά από τον πρόεδρο της Ένωσης Γιάννη Κουτραφούρη, μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και παράγοντες τοπικών σωματείων στους παλαίμαχους που έλαβαν μέρος στη γιορτή.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή αναμέτρηση 

 

φωτορεπορτάζ : Στασινός Μουτσούλας