Προπονήσεις και επιδείξεις στην Αθήνα για τον Γιώργο Λαζαρίδη


 

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του που θα διαρκέσει μέχρι το Φεβρουάριο.

 

Ένα ιδιαίτερα δραστήριο 3ήμερο στην Αθήνα πέρασε ο Γιώργος Λαζαρίδης. Πέμπτη και Παρασκευή 6 και 7 Δεκεμβρίου συμμετείχε σε προπονήσεις με τους συναθλητές του στην εθνική ομάδα, Άρι Νικολόπουλο, Μείνω Σταμάτη και Τόλη Μουμτζόγλου, στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Γέρακα, με την επίβλεψη του
προπονητή της εθνικής ομάδας Γιώργου Κόντου.

 

Το Σάββατο 8/12 ο Γιώργος και η υπόλοιπη αποστολή της εθνικής βρέθηκαν στην Πετρούπολη, σε εκδήλωση επίδειξης τένις με αμαξίδιο, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πετρούπολης και ο υπεύθυνος προπονητής Ενρίκε Φερναντέζ. Στα γήπεδα βρέθηκε αρκετός κόσμος, αθλητές και μέλη του ομίλου και όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα, την προσπάθεια, αλλά και τις ικανότητες των αθλητών.

Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

 

Ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο πρόγραμμα προετοιμασίας που θα συνεχιστεί μέχρι το Φεβρουάριο και περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο γήπεδο τένις για ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας στο τέρμα του ποταμού Νέδοντα, στους τομείς: φυσική κατάσταση-αντοχή, ασκήσεις με το αμαξίδιο, σερβίς και προπόνηση, όλα με την επίβλεψη του προπονητή του Ανδρέα Νίκα, καθώς και γυμναστήριο (pilates) με την γυμνάστρια Χριστίνα Πανταζοπούλου.
Επίσης προπονήσεις, στην Αθήνα και στην Καλαμάτα,με τους συναθλητές του στην εθνική ομάδα.

 

Όσο αφορά στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αυτές ξεκινούν τα τέλη Φεβρουαρίου, τόσο με την Εθνική ομάδα, με τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Αττάλεια-Τουρκία, όσο και με την συμμετοχή του σε διεθνή τουρνουά. Ο προγραμματισμός για συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά ξεκινά από τις αρχές του νέου έτους και όλα αυτά εφόσον υπάρχει η ανάλογη οικονομική βοήθεια,σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες για όλους, από ιδιώτες και φορείς, όπως γίνονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια..