Χωρίς Χάσκου, Καλιδώνη ο Ακρίτας υποδέχεται απόψε την Ένωση Βύρωνα


 

Χωρίς δύο παίκτριες, αλλά με αποφασιστικότητα για τη νίκη, ο Ακρίτας θα υποδεχθεί σήμερα στις 6.30 το 7απόγευμα, στο Κλειστό της Παραλίας, την Ένωση Βύρωνα. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής Γιάννης Σκαρτίλης δεν υπολογίζει στα πλάνα του την Βάσια Καλιδόνη, η οποία υπέστη κάκωση επιγονατίδας στην προπόνηση της Πέμπτης και θα μείνει νοκ άουτ για περίπου δέκα μέρες, ενώ προτίθεται να προφυλάξει και τη Μαρία Χάσκου που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, χωρίς όμως η περίπτωσή της να εμπνέει ανησυχία.
Η καλαματιανή ομάδα που είχε ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο την πρώτη «θητεία» της ιστορίας της στην Α2 βόλεϊ των γυναικών, κερδίζοντας με 3-0 το Νηρέα Χίου, είχε ρεπό την περασμένη εβδομάδα και επιστρέφει σήμερα στη δράση. Το συγκρότημα του Βύρωνα δεν είναι άγνωστο στον Ακρίτα, καθώς είχε παίξει φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και είναι απολύτως στα μέτρα της τοπικής μας ομάδας.
Στο πλευρό του Ακρίτα αναμένεται να βρεθούν και σήμερα πολυάριθμοι φίλαθλοι που θα συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια των παικτριών για την κατάκτηση του δεύτερου 3πόντου.
-Τον αγώνα του Ακρίτα με την Ένωση Βύρωνα θα διευθύνει ο Καψάσκης, με συνεργάτη τον Πάνο Χανδρινό και σημειώτρια τη Βίκυ Καραφώτη.