Απόψε το εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής με την ΕΑΠ για την Καλαμάτα ΄80


 

Δύο εξ αναβολής παιχνίδια διεξάγονται στο πλαίσιο της Α’ κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Καλαμάτα ’80 και την ΕΑ Πατρών. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας και η τοπική μας ομάδα θα κυνηγήσει τη νίκη για να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία της και το απόλυτο των νικών (έχει έναν αγώνα λιγότερο από την ΕΑΠ). 

 

Το σημερινό ματς είναι από τα δυσκολότερα και σίγουρα από τα κρισιμότερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα εντός έδρας η  Καλαμάτα 80. Το Καλαματιανό Σωματείο δεν βλέπει τίποτε άλλο πλην της κατάκτησης της νίκης, γιατί όχι του «καθαρού» τριπόντου. Το λέμε αυτό γιατί με την επίτευξη νέου νικηφόρου αποτελέσματος, η ομάδα του Γιώργου Κουλιέρη ανοίγει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς.

 

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Πάνος Χανδρινός, με 2ο τον Κώστα Σαραβελάκη και την Βίκυ Καραφώτη στη γραμματεία.
-Στις 6 μ.μ. στο Κιάτο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρατου με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, που επίσης εκκρεμεί στο πρόγραμμα της Α’ ΕΣΠΕΠ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ρεπό.