Οι προτάσεις του “Θάρρους” στο κουπόνι της Κυριακής


Over στο Αμβούργο-Βέρντερ (1.50)

 

 

Ντέρμπι του βορρά στη Γερμανία

 

Ένα καλό αποτέλεσμα ψάχνουν Αμβούργο και Βέρντερ στο ντέρμπι του γερμανικού βορρά, που θα τους ανυψώσει το ηθικό αλλά και… βαθμολογικά.

 

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, το Αμβούργο ευτύχησε να προηγηθεί στο 70’ στη Νυρεμβέργη, δέχτηκε όμως την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα, με το 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Ακολουθούν δύο δύσκολα εντός έδρας ματς, από τα οποία θα κριθεί ως ένα βαθμό αν είναι ικανό φέτος να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο, πρώτα με τη Βέρντερ στο ντέρμπι του βορρά και στη συνέχεια με την Άιντραχτ.

Τα είδε… όλα η Βέρντερ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, δεν είχε πάθος και ουσία και κάπως έτσι ήρθε το 0-5 από την Ντόρτμουντ, η πιο βαριά εντός έδρας ήττα της τα τελευταία 25 χρόνια! Τραγικές οι αμυντικές της επιδόσεις (τρίτη χειρότερη άμυνα, 28-34 τα γκολ), έχει δεχτεί 15 γκολ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είναι και η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο (23), με το Αμβούργο να έχει δεχτεί 22 συνολικά στο πρωτάθλημα!

Συνολικά, έχει φέρει 13/18 over και 7/9 εκτός έδρας, όπου μετράει 2-2-5, με αυτά τα δύο διπλά να είναι και τα μοναδικά στις 14 τελευταίες της εξόδους στο πρωτάθλημα, μαζί με την περσινή χρονιά (2-3-9)!

 

Over για Μπαστιά (1.70)

 

Αντίθετα ήταν τα αποτελέσματα για Σεντ Ετιέν και Μπαστιά την περασμένη εβδομάδα, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν εύκολα εντός έδρας και την Μπαστιά να μην κλείνεται εκτός. Έσπασε το ρόδι μετά από επτά αγωνιστικές η Σεντ Ετιέν με το 0-1 επί της Μπρεστ, τη στιγμή που το νικηφόρο σερί της Μπαστιά διακόπηκε με την εντός έδρας ήττα από τη Ρεν. Τέσσερα συνεχόμενα over έχουν φέρει στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, μπορούν το πέμπτο, μιας και έχουν έφεση στα γκολ.

 

Από τα τέλη Νοεμβρίου είχε να γευθεί τη χαρά της νίκης η Σεντ Ετιέν, η οποία έσπασε το ρόδι επιτέλους στο εκτός έδρας ματς με την Μπρεστ. Το 0-1 έδωσε βαθμολογική ανάσα στους πράσινους, οι οποίοι, πάντως, εντός έδρας συνεχίζουν να αγνοούν το τρίποντο, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία ματς. Παραμένουν αρκετά τα προβλήματα για την Σεντ Ετιέν, τραυματίες οι Αλόνσο, Νικολιτά, Αλέξιτς και Ντιομαντέ, αμφίβολος δίνεται ο Χαμούμα, ενώ στο Κόπα Άφρικα βρίσκονται οι Γκουλάμ και Γκραντέλ.

 

Στο 2-4-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της Μπαστιά, με τέρματα 11-23 και την ομάδα να έχει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Ως τώρα η Μπαστιά εκτός έχει 8/11 over, ενώ το 0-2 από τη Ρεν διέκοψε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων over.

 

Πελάτισσα η Στουτγάρδη 2 HM (1.75) και με ρίσκο 4-6 goal (2.10)

 

7 σερί νίκες μετρά η Μπάγερν κόντρα στη

Στουτγάρδη ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

 

Το υψηλότερο εμπόδιο της κατηγορίας καλείται να ξεπεράσει η Στουτγάρδη, έχοντας κόντρα την παράδοση και τις εντός έδρας επιδόσεις της. Η κυνική Μπάγερν εκτός έδρας δέχεται γκολ μόνο με αίτηση, ενώ φέτος όλες οι νίκες της ήταν με διαφορά από δύο γκολ και πάνω…

Η Στουτγάρδη επέστρεψε σε αγωνιστική δράση στο Βόλφσμπουργκ και η απουσία του Ιμπίσεβιτς ήταν παραπάνω από εμφανής. Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις ηττήθηκε τελικά με 2-0 από τους «λύκους», παραμένει όμως στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Καλείται να προσπεράσει το υψηλότερο εμπόδιο της κατηγορίας και η παράδοση δεν την ευνοεί, αφού μετράει 7 διαδοχικές ήττες από την Μπάγερν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με γκολ 9-25 (!), ενώ και οι φετινές της εντός έδρας επιδόσεις είναι ιδιαίτερα μέτριες (3-2-3 με 6/8 over).

Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ιμπίσεβιτς (10 γκολ, 3 ασίστ), παραμένει τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Σακάι, ο αριστερός μπακ Μποκά (1 ασίστ) λείπει στο Κόπα Άφρικα, ενώ τραυματίας είναι ο φορ Κακάου (1 γκολ).

Τη γνωστή της κυνικότητα φανέρωσε για άλλη μία φορά η Μπάγερν, έκανε το σκορ 2-0 κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ και στη συνέχεια χαλάρωσε, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι τέλους. 14-3-1 για τους Βαυαρούς, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας (46-7 τα γκολ), το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι ότι εκτός έδρας έχουν απολογισμό 7-1-0 με γκολ 20-1!

 

262    ΠΑΡΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ        OVER       1,70

Η Πάρμα δε διστάζει να επιτεθεί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στο «Ενιαίο Ταρντίνι». Η δε Νάπολι είναι πιο αποτελεσματική ομάδα της χώρας στις αντεπιθέσεις. Από τη στιγμή που το over προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (το 1,90), δεν έχουμε κανέναν δισταγμό για να μην το τιμήσουμε. 

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας 

Οι προτάσεις του “Θάρρους” στο κουπόνι της Κυριακής


 

Ακόμα ένα over 4-6 Goal για τους Aliens της Μπαρτσελόνα

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Μάλαγα

Μόνο over έχει φέρει εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα (9/9) και με τα έξι από αυτά να είναι over 3,5. Το να έρθει ακόμα ένα δεν είναι δύσκολο, ειδικά κόντρα στη Μάλαγα, που στο Ροσαλέδα είναι αρκετά δυνατή και σκοράρει πάντα.

Μετά την ήττα από τη Λα Κορούνια για το πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, η Μάλαγα βρέθηκε αντιμέτωπη με δεύτερο στραβοπάτημα την Τρίτη, φιλοξενώντας την Εϊμπάρ για το Κύπελλο. Το 1-1 του πρώτου ματς έδινε προβάδισμα στην ομάδα του Πελεγκρίνι, το 0-1 με το οποίο προηγήθηκε η Εϊμπάρ έφερε προβληματισμό. Τελικά, μια αποβολή της αντιπάλου ήταν αρκετή ώστε η Μάλαγα να ισοφαρίσει και τελικά να κερδίσει με το (άδικο) 4-1. Συνεχίζει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εντελώς εξωπραγματική η πορεία της, αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που υπήρχαν στις αρχές της σεζόν. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκάμεθ, χωρίς άλλα προβλήματα.
Δυνατή στο Λα Ροσαλέδα η Μάλαγα, έχει απολογισμό 6-1-2 με τέρματα 23-9, έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίθεση εντός μετά τις τρεις πρώτες του πρωταθλήματος. Συνολικά έχει φέρει 8/9 over και 6/9 Goal/Goal στο γήπεδό της, ενώ over 3,5 τελείωσαν τα τρία από τα έξι τελευταία ματς της στην Πριμέρα ανεξαρτήτως έδρας.
Ασταμάτητη δείχνει και το 2013 η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά το άνετο 4-0 επί της Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα, έκανε πλάκα και στην Κόρδοβα την Πέμπτη κερδίζοντας με 5-0 για το Κύπελλο. Το πρόβλημα του Βιλανόβα, πάντως, συνεχίζει να προβληματίζει τους Καταλανούς, ο προπονητής βρίσκεται στις ΗΠΑ για να πάρει δεύτερη γνώμη για το θέμα του και ίσως να μην προλάβει να είναι στον πάγκο. Όπως και να ’χει, η Μπαρτσελόνα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με το 17-1-0 που έχει ως τώρα στο πρωτάθλημα, αν και φυσιολογικά η ήττα θα έρθει σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Πριμέρα.
Χωρίς προβλήματα, για άλλη μια φορά, πλήρης η αποστολή.
Το απόλυτο έχει εκτός έδρας η Μπαρτσελόνα μετρώντας 9-0-0 με τέρματα 32-12, έχοντας φέρει 9/9 over και 7/9 Goal/Goal σ’ αυτά τα ματς. Από τα εννέα της over, τα έξι τελείωσαν στο over 3,5, κάτι που συνέβη με τα πέντε από τα τελευταία έξι ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Έξι σερί over έχει ο Πανιώνιος

Τις πέντε σερί ήττες έφτασε ο Πανιώνιος, που πλέον κοιτάει και προς τα κάτω και η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγάλη. Οι Νεοσμυρνιώτες, πάντως, κρατάνε πολύ δύσκολα το μηδέν στην άμυνα και μετράνε έξι σερί over και 11/15 συνολικά. Επικίνδυνη επιθετικά η Βέροια.

Ούτε τώρα ήρθε η επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, που πλέον έφτασε τις πέντε σερί ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από τον Άρη, όπου δέχτηκε το δεύτερο γκολ στο 79’. Εκτός πεντάδας πλέον οι γηπεδούχοι, που αν συνεχίσουν έτσι, θα πρέπει να κοιτάνε και προς την ουρά της βαθμολογίας, από την οποία απέχουν 9 βαθμούς.
Διαθέτουν και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (18-22 τα γκολ), ενώ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία (7-0-9). Ισορροπία υπάρχει στα εντός έδρας ματς (4-0-4, 5/8 over), ενώ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι ομάδες με τα περισσότερα over στην κατηγορία (11/16, τα έξι στα ισάριθμα τελευταία ματς).
Τραυματίστηκε ξανά και θα απουσιάσει ο Κουλουχέρης, αμφίβολοι είναι οι Λαμπρόπουλος (2 γκολ), Κούρος και Ρόκας (1 γκολ, 1 ασίστ), επιστρέφουν από τιμωρίες οι Αραβίδης (5 γκολ) και Μενδρινός. Στα 13 τελευταία του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Πανιώνιος κράτησε το μηδέν μόνο μία φορά.
Μετά από έξι αήττητα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον Καλαϊτζίδη στον πάγκο της (2-4-0), η Βέροια γνώρισε (φυσιολογικά) την ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0 και παρέμεινε μία θέση και τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

4-6 Goal για τη Ρόμα (2.10)

Οι επιθετικές γραμμές σε πρώτο πλάνο στη Σικελία, όπου αναμετρώνται Κατάνια και Ρόμα. Από 4/6 over 3,5 και 4-6 γκολ προέρχονται οι 2 ομάδες στο πρωτάθλημα, με το συγκεκριμένο σημείο να προσφέρεται σε απόδοση 2.10 και να αποτελεί καλή επιλογή.

Στην ισοπαλία έμεινε η Κατάνια στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Τορίνο εντός έδρας. Έμεινε νωρίς με 10 παίκτες λόγω μιας χαζής αποβολής του Λόντι, πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, έχασε πέναλτι, αλλά στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις και έδειξε να βολεύεται με το Χ.
Την εβδομάδα που μας πέρασε παραχωρήθηκε στην Αλ Νασρ ο αναπληρωματικός επιθετικός Μοριμότο, ενώ για την αναμέτρηση κόντρα στη Ρόμα τιμωρημένος είναι ο μέσος Λόντι και αμφίβολοι ο αμυντικός Άλβαρεζ και ο μέσος Μπιάτζαντι.
Η Κατάνια προέρχεται από 6/7 GG και over στο πρωτάθλημα, ενώ έχει πετύχει 19/26 της γκολ στο 2ο ημίχρονο των αγώνων της. 6/9 από τα τελευταία επίσημα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο έληξαν με νίκη ή ήττα της με 3-1. Έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις 1/8 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στη Ρόμα.
Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Ρόμα εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 4-1 από τη Νάπολι. Το τελικό σκορ τα λέει όλα για την ομάδα του Ζέμαν, που ήταν άστοχη επιθετικά και με πολλά κενά αμυντικά.
Η Ρόμα μετράει 4/6 over 3,5 στα τελευταία της παιχνίδια ενώ εκτός έδρας έχει συνολικά 7/10 over 3,5. Αγνοεί την ισοπαλία εδώ και 14 παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει 16 γκολ στο πρώτο 30λεπτο των φετινών της αγώνων. Έχει κακή παράδοση στην Κατάνια, αφού δεν έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες επισκέψεις της.

 

212  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 1,75
Καλύτερη η Μάντσεστερ, που έχει αρκετά πλούσιο ρόστερ. Επίθεση φωτιά με Φαν Πέρσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Άσος στο 1,75… και αμέσως μετά Over 1,50.

 

επιμέλεια στήλης: Παναγιώτης Χλάπας