Ο Ηλίας Πατσιώτης νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης


 

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης

Ο Ηλίας Πατσιώτης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης. Κατά τη διάρκεια των δημαιρεσιών που διενεργήθηκαν, έλαβε 28 ψήφους υπέρ και μία λευκή. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Νικ. Κωνσταντόπουλος με 27 ψήφους υπέρ και 2 λευκές, ενώ γραμματέας επανεκλέχθηκε ο Μιχ. Ψαρούλης, λαμβάνοντας 19 ψήφους υπέρ και 10 λευκές.   
 

 

Νέα μέλη στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μεσσήνης

Στην εκλογή των νέων μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, προχώρησε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεσσήνης.
Τακτικά μέλη στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Κ. Ρούτσης με 28 ψήφους, Γ. Αθανασόπουλος με 24,  Φωτ. Αντωνόπουλος με 22, Ι. Τσούσης με 21 και Αναστ. Ηλιόπουλος με 19 ψήφους (από την πλειοψηφία) και Νικ. Τζώρτζης, Χρ. Καρύδης (ισοψήφησαν με 27 ψήφους) και Κων. Σπυρόπουλος με 20 ψήφους (αν και χρειάστηκε επαναληπτική ψηφοφορία για την εκλογή του).
Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Σπ. Κοντοθανάσης με 26 ψήφους, Παν. Παπαγεωργίου με 24 και Νικ. Φύκιρης με 23 ψήφους, ενώ από τη μειοψηφία οι Νικ. Κωνσταντόπουλος με 23 και Δημ. Γαλιάτσος με 22 ψήφους.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία ως τακτικά μέλη οι: Νικ. Κωνσταντέλος με 25 ψήφους, Αναστ. Βλαχοδημητρόπουλος και Ελένη Τσέλιου με 23 ψήφους, Νικ. Δουρούμης με 21 και Γ. Παπαδόπουλος με 18 ψήφους και από τη μειοψηφία οι: Νικ. Τζώρτζης και Κων. Αποστολόπουλος με 18 ψήφους και Κων. Σπυρόπουλος με 15 ψήφους.
Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι: Γ. Δαβίλλας με 28 ψήφους, Γ. Αθανασόπουλος με 23 και Ι. Μπρατσιάκος με 22 ψήφους, ενώ από τη μειοψηφία οι: Δημ. Γαλιάτσος με 20 και Αριστ. Αδαμόπουλος με 17 ψήφους.