Προφυλακίσθηκε η σύζυγος του αρχιαπαγωγέα του Μ.Παπαγεωργίου


 

Γνώριζε τη δράση του άνδρα της, αλλά εξαπατούσε τους οικείους του θύματος

 

Νέα προφυλάκιση σημειώθηκε στην υπόθεση απαγωγής του 26χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου. 

Ύστερα από την απολογία της, προ δύο ημερών στην τέταρτη ειδική ανακρίτρια, προφυλακίστηκε η 52χρονη Παρασκευή Σιοφάλου, σύζυγος του 72χρονου «εγκέφαλου» του εγκληματικής ενέργειας Πέτρου Μιχαλεάκου.

Η προφυλάκιση της 52χρονης βασίστηκε σε καταθέσεις αλλά και υποκλαπείσες συνομιλίες, σύμφωνα με τις οποίες η σύζυγος του κατηγορουμένου είχε πλήρη γνώση για την αρπαγή του 26χρονου από το σύζυγο της και προσπαθούσε διαρκώς να ξεγελάσει τους συγγενείς του οπτομέτρη, ώστε να μην ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Την ίδια ώρα φαίνεται να έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία για τον άνθρωπο που απέστειλε mail στους οικείους του Μάριου Παπαγεωργίου και ανάρτησε βίντεο σε δικτυακό τόπο με την υποτιθέμενη σκηνή της «δολοφονίας» του οπτομέτρη από εσωτερική κάμερα σε διαμέρισμα. Πάντως, το οπτικό υλικό έχει διαπιστωθεί «δεν έχει καμία σχέση με την τύχη του Μάριου Παπαγεωργίου».