Σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα ο Γεννάτος


 

Με αργό, αλλά σταθερό ρυθμό βελτιώνεται η κατάσταση του Χρήστου Γεννάτου. Ο προπονητής άρσης βαρών του Μεσσηνιακού πήρε εξιτήριο την περασμένη εβδομάδα από το ΓΝΑ και έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Δράμα (ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός της οικογένειας).

Παρ’ ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει με το περιβάλλον οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι είναι πολύ αισιόδοξοι ότι θα πάνε όλα καλά στο τέλος.
Οι περιπτώσεις τραυματισμού στο κεφάλι (θλάση στον εγκέφαλο στην περίπτωση του Γεννάτου) έχουν ούτως ή άλλως μεγάλο χρόνο αποκατάστασης και αυτός ήταν ένας βασικός λόγος που οι θεράποντες γιατροί τον κράτησαν σε καταστολή για πολλές εβδομάδες, ενώ γενικά μετά από μακρά νοσηλεία σε εντατική υπολογίζεται ότι χρειάζεται περίπου μια περίοδος δύο μηνών για να επανέλθει ο τραυματίας.
Να θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Γεννάτος επέστρεφε στα τέλη Νοέμβρη με 3μελή αποστολή αθλητών του Μεσσηνιακού την οποία αποτελούσαν οι Μαρία Ναούμη, Δημήτρης Ουάμπικ, Σοφία Φάσσου από το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών της Αριδαίας και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Αμφιλοχίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι Ουάμπικ, Φάσσου (κάταγμα στο πόδι και ρήξη σπλήνα αντίστοιχα).