Θέμα ημερών το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σύμφωνα με το Δήμαρχο Π. Νίκα


 

Στους δρόμους βρίσκονται για τρίτη εβδομάδα οι αγρότες της Πελοποννήσου, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική. Ζητούν μείωση της τιμής του ηλεκτρικού αγροτικού ρεύματος, άμεση μείωση κατά το ήμισυ της τιμής του πετρελαίου για αγροτική χρήση, τροποποίηση των τελευταίων φορολογικών ρυθμίσεων, «πάγωμα» χρεών προς το Δημόσιο και «κούρεμα» των δανείων που έχουν στην Αγροτική Τράπεζα.

Υπάρχουν πέντε μπλόκα αγροτών στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στον κόμβο Νεστάνης επί της εθνικής οδού Τρίπολης- Πύργου, όπου πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για μισή ώρα, χθες, λίγο μετά τις 13.30.

Συγκεντρώσεις αγροτών, μικρές σε όγκο, με παραταγμένα τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στην άκρη των δρόμων, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, υπάρχουν στο Σουληνάρι Μεσσηνίας, στον κόμβο Μάνεση στην Αργολίδα, στο 23,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης-Σπάρτης, στον κόμβο Βουρβούρων, καθώς και στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών στο ύψος του Βέλου Κορινθίας.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στη Νεμέα, όπου οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ