Νέα απίστευτα επεισόδια στο τοπικό …Διακόπηκε το Ασπρόχωμα-Αστέρας Αρφαρών


 

Νέο κρούσμα βίας μετά τα όσα συνέβησαν στους Γαργαλιάνους και την Καλαμάτα πριν 2 εβδομάδες είχαμε εχθές για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

 

Στην αναμέτρηση Ασπρόχωμα- Αστέρα Αρφαρών στο γήπεδο του Κορδία και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 για τους γηπεδούχους …στο 85ο λεπτό διαπληκτίστηκαν ποδοσφαιριστές των Αρφαρών με τον προπονητή του Ασπροχώματος και πρώην άσσο της Μαύρης Θύελλας Λάκη Σπάλλα. Η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα το γήπεδο του Κορδία να μετατραπεί σε αρένα και οι πάγκοι των δυο ομάδων να το μετατρέψουν ρε ρινγκ! 

 

Οι άνθρωποι του Αστέρα Αρφαρών υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκε από …σιδερογροθιά!!! ο προπονητής των τερματοφυλάκων της ομάδας του ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Ο Καλαματιανός διαιτητής της αναμέτρησης μοίρασε 12 κόκκινες κάρτες , 6 σε κάθε ομάδα και αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά το παιχνίδι … Που την τύχη του θα καθορίσει η απόφαση των οργάνων της ΕΠΣΜ.

 

Οι παίκτες που αποβλήθηκαν από τοΑσπροχώμα οι Μουράτι, Κονταξής, Θεοδωρόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, και Κόκκαλης και για τον Αστέρα Αρφαρών τους: Μπούρας, Κάρτσωνας, Ματθαίος, Λυμπερόπουλος, Γιαννακούντζος και Καπόγλης.

 

Σίγουρα θα πρέπει να μας ανησυχήσουν τα τελευταία κρούσματα βίας που δεν τιμούν το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα συνέβησαν εχθές το βράδυ στο Κορδία καθώς και ότι νέο προκύψει θα διαβάσετε στο φύλλο του “Θάρρους” της Τρίτης