Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα Ρούβας-Καλαμάτα (βίντεο)


 

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο γεμάτο εικόνες και στιγμές, που μετέφερε τους παραβρισκόμενους κάποιους μήνες πίσω, στην ημέρα της διεξαγωγής του 30ου μαραθωνίου της Αθήνας, άνοιξε η εκδήλωση της γιορτής των Ομαδικών Βραβεύσεων του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Ο ΣΕΓΑΣ υποδέχθηκε όλους τους φίλους του Μαραθωνίου, τους δρομείς, τους εθελοντές, τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές σε μια εκδήλωση, όπου δεν έλειψαν τα αισιόδοξα μηνύματα για την περαιτέρω εξέλιξη του μαραθωνίου της Αθήνας που αποτελεί ήδη ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που διαδραματίζονται κάθε χρόνο στη χώρα μας. Οι βραβεύσεις ήταν πολλές, όπως πάντα, και απαραίτητες  αφού η χρησιμότητά τους σε μια τέτοιου μεγέθους εκδήλωση είναι προαπαιτούμενο για να συνεχίζεται με επιτυχία η συνέχιση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.

Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και η τιμητική πλακέτα που απένειμε ο ΣΕΓΑΣ στο ΣΔΥ Μεσσηνίας για τα είκοσι επτά χρόνια λειτουργίας και συνδρομής του στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Μια τιμή που ανήκει  στην εθελοντική προσπάθεια που έχουν καταβάλλει καθ’ όλο αυτό το διάστημα, τα μέλη των  ΔΣ και φυσικά όλοι όσοι στηρίζουν την προσπάθεια του. 

Ο ΣΔΥΜ εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Καράμπελα ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα  από τον κ. Δημάκο, εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ στην οργανωτική επιτροπή του Κλασσικού Μαραθωνίου.

«Ευχές όλων μας είναι να είμαστε πάντα καλά για να γιορτάζουμε αληθινά σε τέτοιες εκδηλώσεις και να επιβεβαιώνουμε τη συλλογική μας δράση με παρεμβάσεις σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Όλοι μαζί και πάλι στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο…», είναι το μήνυμα που απευθύνουν οι άνθρωποι του ΣΔΥΜ.