Φόρος τιμής στον Περικλή το αυριανό ματς του Ευκλή


 

Η απώλεια του φυσικού ηγέτη του μπασκετικού Ευκλή, Περικλή Τσαλαματά, έφερε τα πάνω – κάτω στο τμήμα, σε τέτοιο σημείο που τεχνικό τιμ και αθλητές, να σκεφθούν ακόμη και την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Ύστερα όμως από ώριμη σκέψη και συζήτηση με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, αποφάσισαν να τελειώσουν τη χρονιά, ζητώντας το καλύτερο δυνατό ως το ελάχιστον που μπορούν να κάνουν στη μνήμη του. Παράλληλα, αποφασίστηκε το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, που θ’ αρχίσει στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Τέντας, να αποτελέσει φόρο τιμής για τον Περικλή στο χώρο που αγάπησε και έδρασε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η ομάδα του Ευκλή θ’ αγωνιστεί με μαύρα διακριτικά στις φανέλες, κάτι που θα κάνει και για όλα τα παιχνίδια της χρονιάς, ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα απονεμηθούν πλακέτες στους συγγενείς του και θα υπάρχει σε ειδικό χώρο αναρτημένη η φωτογραφία του.

 

Κλείνοντας οι αθλητές και το τεχνικό τιμ του Ευκλή, θα έχουν τοποθετήσει στην είσοδο της Τέντας ταμιευτήρα χρημάτων των Παιδικών Χωριών SOS και όσοι επιθυμούν μπορούν να αφήνουν χρήματα για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.