Θρηνεί το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Χαραλαμπόπουλος


 

Το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας 2-0 το ΓΕΛ Καρδαμύλης στον τελικό

 

Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησε με 2-0 σετ της ομάδας του ΓΕΛ Καρδαμύλης, στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ Λυκείων, που διοργανώνει  το γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας και διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο παραλίας.

Ο αγώνας πρόσφερε ωραίο θέαμα, καθηλώνοντας όλους όσοι τον παρακολούθησαν.

Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας πιο αποφασιστική και αποτελεσματική, πήρε τη νίκη. Στο πρώτο σετ, η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας είχε σταθερά το προβάδισμα του σκορ, επικρατώντας με 25-21 (22΄).

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα του ΓΕΛ Καρδαμύλης ξεκίνησε καλά και κατάφερε να προηγηθεί με 12-10.

Η ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας με αντεπίθεση διαρκείας (καλό σερί και αποτελεσματικότητα στην επίθεση), έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε 15-12. Συνέχισε το προβάδισμα στο σκορ επικρατώντας με 25-16 (20΄).

Διαιτησία: Γιώργος Μαυρέας, Ιωάννα Κοστρίβα. Στη γραμματεία βρισκόταν οι Γιάννης Δημητρόπουλος, Πιέρρα Ντ’ Αγκοστίνο.

4Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Γιαννακόπουλος): Αδαμόπουλος, Κάρλος, Κανελλόπουλος, Μηλίτσης, Σουρέας, Σμυρλής, Φράγκος, Νιάρχος, Καψοκαβάδης.

ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ (Γιώργος Γεωργακίλας): Ντούζας, Κουλόλι, Τσουλέας, Γιακουμπίνας, Πεφάνης, Χυσά, Δέλλας, Αποστολίδης, Μακρυαλέας, Γιαχολάρι, Μπέγκα.

  • Γιατρός αγώνα ήταν η Ειρήνη Ρουσσάκη.
  • Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού,  γινόταν ρήψη βαρελότων και χαρτιών στο χώρο δίπλα στην κερκίδα, μ’ αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές.
  • Μετά τη λήξη του αγώνα, αθλητές του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας έκαναν άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα! Παράλληλα δύο μαθητές πιάστηκαν στα χέρια (πρωτόγνωρες συμπεριφορές για σχολικούς αγώνες).
  • Το μεγάλο τελικό παρακολούθησαν ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χριστόδουλος Στυλιανίδης, ο πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Μεσσηνίας Χρήστος Μπένος, το μέλος του  τεχνικού τιμ της Ακαδημίας Βόλεϊ της Καλαμάτα 80, Αντώνης Κάτσος, η προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού, Γωγώ Σουρή και ο αθλητής της Καλαμάτας 80, Νίκος Γιατράκος.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά τη λήξη του τελικού, έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας από τον Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλο Στυλιανίδη και των μεταλλίων στη δευτεραθλήτρια ομάδα του ΓΕΛ Καρδαμύλης από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πιέρρα Ντ’ Αγκοστίνο.

 

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας