Ανασύρθηκε από Πυροσβέστες ο άτυχος άνδρας στον Ταϋγετο (Φωτογραφίες)

Ανασύρθηκε από Πυροσβέστες ο άτυχος άνδρας στον Ταϋγετο (Φωτογραφίες)

Στις 15:40 σήμερα το απόγευμα ανασύρθηκε  το πτώμα του άτυχου άνδρα στον Ταύγετο ,ύστερα από πολύωρες και υπεράνρθωπες προσπάθειες των ανδρών του πυροσβεστικού σώματος Καλαμάτας. Το πτώμα του άτυχου άνδρα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του , και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατος του καθώς και το διάστημα που βρισκόταν νεκρός στη χαράδρα του Ταυγέτου.


Λίγο μετά τις 11 το πρωί ξεκίνησαν και πάλι οι προσπαθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση του πτώματος που βρέθηκε εχθές το πρωί σε χαράδρα βάθους 200 μ. στις περιοχή Διπόταμο του Ταυγέτου .

Εχθές το βράδυ οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος επιχειρούσαν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς το σημείο είναι αρκετά δύσβατο.

Όσοι πρόκειται να κινηθούν στην περιοχή του Ταυγέτου πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς στους “5 δρόμους” η κυκλοφορία θα κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να διευκολύνει την επιχείρηση του Πυροσβεστικού  Σώματος.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας