Κάντε κάτι για τις φόλες στα αδέσποτα ζώα


«Ήταν καλοκαίρι του 1969. Η super star Μπριζίτ Μπαρντό είχε φθάσει στον “Αστέρα” για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ένας νεαρός καλλονός άνδρας ο οποίος άκουγε στο όνομα Πάτρικ Ζιν. 

Η Γαλλίδα σταρ ήταν η απόλυτη θεά. Νεότατη τότε με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά, εκείνο το παιχνιδιάρικο καυτό βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Οι εμφανίσεις της στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με ροζ μπικίνι με μικρά καρό, ψηλοτάκουνα ξύλινα τσόκαρα και τεράστιες καπελίνες, δημιουργούσαν πραγματικό σεισμό.  

O 18χρονος Αντώνης Σαμαράς υπήρξε φανατικός θαυμαστής της Μπριζίτ. Εκείνο το καλοκαίρι του 1969 ο μετέπειτα πρωθυπουργός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συναντήσει από κοντά τη διάσημη Γαλλίδα star. 

Ο κολεγιόπαις και άτακτος Anthony διατηρούσε δεσμό με όμορφη γόνο γνωστής αθηναϊκής οικογένειας, την blue eyes Μυρτώ Παράσχη. Κολεγιοκόριτσο επίσης. Αυτό δεν τον εμπόδισε να “βάλει μέσο” για να συναντήσει την υπέροχη Μπριζίτ. Μαζί με λίγους ακόμα συμμαθητές, γόνους καλών οικογενειών. Η σκηνή έχει “εντυπωθεί” στο μυαλό του σημερινού πρωθυπουργού. Ίσως κάποτε θελήσει να μιλήσει για αυτή τη μοναδική εμπειρία του». 
Α.Π.