Υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανάσυρση του πτώματος από τους «5 δρόμους» (φωτογραφίες)

Υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανάσυρση του πτώματος από τους «5 δρόμους» (φωτογραφίες)

Μέχρι αργά το βράδυ συνεχίζονταν στον Ταΰγετο οι προσπάθειες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για την ανάσυρση σορού μέσα από αυτοκίνητο που εντοπίσθηκε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων στο σημείο «5 δρόμοι», στην τοποθεσία «Διπόταμο».

Το αυτοκίνητο, το οποίο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, είναι ένα άσπρο σκόντα φελίτσια με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΕ 8295, με το οποίο φέρεται να έφυγε την ημέρα που εξαφανίσθηκε, στις αρχές Απριλίου, ο 58χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής, Δημήτρης Διαμαντάκος, από το σπίτι του στην Ανάληψη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν το απόγευμα της Κυριακής δύο περιπατητές στον Ταΰγετο είδαν την άμορφη μάζα σιδερικών και συνειδητοποίησαν πως πρόκειται για αυτοκίνητο. Πλησιάζοντας, υπήρχε έντονη δυσοσμία και κατάλαβαν πως κάτι υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο.

Αργά το βράδυ ειδοποίησαν τις αρχές και νωρίς σήμερα το πρωί έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και ιατροδικαστής.

Το σημείο, όμως, είναι δυσπρόσιτο και το όχημα έχει καταλήξει σε μεγάλο βάθος. Εντός του υπήρχε ένα νεκρό άτομο και μέχρι αργά το βράδυ γίνονταν προσπάθειες ανάσυρσης της σορού και ταυτοποίησής του.

Παράλληλα, διεξάγονται έρευνες από την Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, τροχαίο ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.
Β.Β.