Δ. Τσάκωνας: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου»


Δέκα καταστήματα της Καλαμάτας μέσα σε μια νύκτα «ρήμαξαν» 4 νεαροί χθες, χρησιμοποιώντας ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο. Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι τρεις, ενώ καταζητείται ο τέταρτος.

Ειδικότερα, δύο αδέλφια, 19 και 24 ετών, τα οποία έχουν απασχολήσει και άλλη φορά τις Αρχές με τη δράση τους, καθώς και ένας 14χρονος, μαζί με ακόμα ένα νεαρό άτομο, «επισκέφθηκαν» προχθές τη νύχτα 10 καταστήματα σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, κυρίως στην παραλία.

Χρησιμοποιώντας ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο, κατάφεραν να διαρρήξουν και να μπουν σε πέντε, ενώ σε άλλα πέντε δεν κατάφεραν τελικά να εισέλθουν.

Από τα καταστήματα που μπήκαν πήραν χρήματα που βρήκαν στα ταμεία, ακόμα και τα κέρματα, ενώ από ένα μαγαζί αφαίρεσαν κι έναν φορητό υπολογιστή.

Η δράση τους, όμως, ευτυχώς τερματίστηκε, καθώς έγιναν αντιληπτοί από την Αστυνομία, η οποία κατάφερε να συλλάβει τους τρεις από αυτούς.

Χθες οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία, προκειμένου σήμερα να απολογηθούν στην ανακρίτρια.

Β.Β.