Ο σύγχρονος πολιτισμός περνά από την Κορώνη…


Καμία συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα
 
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 
Σε διαδικασίες συνεδρίου βρίσκεται από τον περασμένο Φεβρουάριο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες αναμένεται να κορυφωθούν από τις 28 έως τις 30 του τρέχοντος μήνα στην Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί και η κορυφαία κομματική της εκδήλωση.
Μέχρι τότε, όμως, θα πραγματοποιηθούν 12 προσυνεδριακές συσκέψεις στις Περιφέρειες της χώρας. Στην Πελοπόννησο, αυτή θα λάβει χώρα από τις 14 έως και τις Ιουνίου.
Ο δε γραμματέας οργανωτικού της Ν.Δ. Γ. Λουλουδάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Καλαμάτα, σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περ. Μαντά και του υπεύθυνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αν. Αθανασόπουλου, χαρακτήρισε τα παραπάνω ως ένα οδοιπορικό του κόμματος προς τους πολίτες. Κι αυτό, διότι κατά τη διάρκειά τους, αλλά και πριν, οι οργανώσεις θα έρθουν σε επαφή με φορείς και εκπροσώπους νομών, όπως και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.
Μάλιστα, για την πόλη της Καλαμάτας προγραμματίζεται για τις 14 Ιουνίου στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Παιδεία και Πολιτισμός».
Τα συμπεράσματα των συναντήσεων θα συζητηθούν και όποια προβλήματα λύνονται άμεσα, θα λύνονται, ενώ άλλα θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της Ν.Δ.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τα οργανωτικά, οι εκλογές στις νομαρχιακές επιτροπές για την ανάδειξη συνέδρων θα διεξαχθούν στις 16 Ιουνίου, ενώ προανήγγειλε και την κατάργησή τους αμέσως μετά το συνέδριο, τονίζοντας ότι η νέα οργανωτική μορφή του κόμματος θα προέλθει μετά από ενδελεχή συζήτηση με τους πολίτες.
Από εκεί και πέρα, ο κ. Λουλουδάκης παραδέχτηκε ότι οι πολίτες υποφέρουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι μεγάλα, αλλά σημείωσε ότι η μοναδική αξιόπιστη λύση είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Απαντώντας, δε, σε σχετική ερώτηση, τόσο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περ. Μαντάς όσο και ο Γ. Λουλουδάκης, τόνισαν ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα απασχολήσουν τη Νέα Δημοκρατία μετά το συνέδριό της.