Έξω ο Οντβόνγκ… μέσα ο Καλαντζής


ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΘΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
 
Tου Νίκου Μπαλόπουλου
 
Η συνέχιση της προετοιμασίας της Μαύρης Θύελλας για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Βάρδα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο, φανέρωσε με πιο έντονο τρόπο, την ύπαρξη δύο σημαντικών προβλημάτων, καθώς τόσο ο Μπορίς Οντβόνγκ, όσο και ο Ντία Αλιού, δεν συμμετείχαν στο χθεσινό πρόγραμμα του Νίκου Κακαλέτρη. Η μη συμμετοχή τους στην απογευματινή προπόνηση, η οποία επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής και εξωτερικεύτηκε μέσα από το  οικογενειακό δίτερμα, καθιστά πλέον σχεδόν αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα της πρεμιέρας.
Το γεγονός αυτό υποχρεώνει τον τεχνικό της Μαύρης Θύελλας να στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις, τόσο για το χώρο της άμυνας, εκεί όπου προοριζόταν ως βασικός ο Αλιού, όσο και σ’ αυτόν της επίθεσης, όπου υπό διαφορετικές συνθήκες θα δέσποζε ο υψηλόσωμος επιθετικός (Οντβόνγκ).  Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δοκίμασε κάποιους παίκτες, όπως ακόμη και σχήματα, όμως οι απαντήσεις θα δοθούν σήμερα με το κλείσιμο ουσιαστικά της προετοιμασίας.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει, όσον αφορά το κενό του Αλιού στην άμυνα, ο βαθμός ετοιμότητας του Αντώνη Κωνσταντόπουλου, που πάντως ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι ο έμπειρος αριστεροπόδαρος αμυντικός συγκεντρώνει επίσης λίγες πιθανότητες ν’ αγωνιστεί. Έτσι ο Κακαλέτρης καλείται να ξεπεράσει τον προβληματισμό για τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει μαζί με τον Τάσο Καντούτση το κεντρικό δίδυμο της ομάδας, με τον Σκαρλάτο να φαντάζει ως ο πλέον πιθανός.
Αντιθέτως, πιο εύκολα είναι τα πράγματα για το χώρο της επίθεσης, καθώς η συνεχής αγωνιστική άνοδος  του Χρήστου Καλαντζή, καθιστά σχεδόν βέβαιη αλλά  ταυτόχρονα και επιτακτική την παρουσία του 30χρονου επιθετικού στο αυριανό ματς. Συν τοις άλλοις η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα, θα παίξει ξεχωριστό ρόλο στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και απέναντι στον φίλαθλο κόσμο, που διψά και επιθυμεί τους βαθμούς της νίκης.
Από κει και πέρα, δεν θα πρέπει να αναμένουμε ιδιαίτερες εκπλήξεις για τις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας, αφού ο κορμός είναι σταθερός και ο Κακαλέτρης έχει κατασταλάξει κατά μεγάλο βαθμό σ’ αυτόν, όπως φάνηκε στο ματς Κυπέλλου αλλά και στα πρόσφατα παιχνίδια προετοιμασίας.
 
 

Ξεκινά σήμερα η προπώληση εισιτηρίων από το “Bulldogs Club”
Όπως μας γνωστοποίησε το “Bulldogs Club” ξεκινά σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο παιχνίδι της Καλαμάτας με αντίπαλο τη Βάρδα και η τιμή τους είναι 5 ευρώ για τα μέλη του Συνδέσμου και 7 για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας. Όσοι επιθυμούν μπορούν σήμερα και αύριο από τις 9.00 έως τις 12.00 μ.μ., όπως επίσης και την Κυριακή το πρωί να προμηθευτούν τα εισιτήρια για τον αγώνα.