Ανατροπή και έκδοση του δελτίου του Παύλοβιτς

Ανατροπή και έκδοση του δελτίου του Παύλοβιτς

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι ο Στέφαν Παύλοβιτς θα αποχωρούσε από την ομάδα της Καλαμάτας λόγω της δυσκολίας έκδοσης του δελτίου του, ήρθαν τα πάνω – κάτω και ο Σέρβος μέσος είναι πλέον από χθες παίκτης της Μαύρης Θύελλας, οι διοικούντες της οποίας έχουν στα χέρια τους το δελτίο τους. Από τη στιγμή που έφθασε η μπλε κάρτα του Παύλοβιτς στην ΕΠΟ, τα διαδικαστικά προχώρησαν πολύ σύντομα και ο πολυσύνθετος αμυντικός μέσος υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κόρινθο.
Αντιθέτως δεν προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, κάποια ουσιαστική εξέλιξη γύρω από την υπόθεση του Μπορίς Οντβόνγκ η οποία καίει περισσότερο από κάθε άλλη το τεχνικό τιμ και τους διοικούντες, μιας και μιλάμε για ποδοσφαιριστή που είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης και ο Κακαλέτρης υπολογίζει πολλά στο δίδυμο με τον Καλαντζή.
Είχαμε γράψει από την αρχή της εβδομάδας για τα εμπόδια που προέκυψαν σχετικά με την έκδοση του δελτίου του και δικαιωθήκαμε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Θα ρίξουμε όμως σήμερα κάποιες ακόμη πτυχές της υπόθεσης στο τραπέζι. Ο μάνατζερ του Οντβόνγκ έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν στη Μολδαβία, εξωτερικεύοντας την οικονομική ασυνέπεια απέναντι στον υψηλόσωμο επιθετικό, περιμένοντας την δικαίωση που θα σημάνει και την εξασφάλιση της ελευθερίας του. Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία ότι τα πάντα θα έχουν τελειώσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να ενσωματωθεί και τυπικά στη Μαύρη Θύελλα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι διοικούντες της Καλαμάτας θα χρειαστεί να κάνουν υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση του Συλλόγου της Μολδαβίας, στην οποία ανήκει ο Οντβόνγκ. Οι πληροφορίες θέλουν τον μάνατζέρ του να έχει κάνει μια άτυπη κρούση, έτσι  ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος στην περίπτωση αρνητικής έκβασης της προσφυγής, εισπράττοντας την αντιπρόταση των Μολδαβών, που απαιτούν πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ, κάνοντας απαγορευτική τη μεταπήδηση του Οντβόνγκ στην Καλαμάτα, με το συγκεκριμένο τρόπο.
Εμπόδια υπάρχουν και στην υπόθεση της ενσωμάτωσης του Σιμόνε Τσιρίλο η μπλε κάρτα του οποίου επίσης δεν έχει φθάσει στα γραφεία της ΕΠΟ.
 
Πλήγμα αξιοπιστίας για διοίκηση και Κουράτολο…
Εάν οι δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους θυμίζουμε ότι έφερε στη Μεσσηνία ο συνεργάτης της διοίκησης και χορηγός…ένδυσης Λεονάρντο Κουράτολο, δεν αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τότε θα έχει προκύψει μείζον θέμα αξιοπιστίας για τον τρόπο δράσης και λειτουργίας της διοίκησης, αλλά και της συγκεκριμένης συνεργασίας. Ευχόμαστε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο σενάριο και το ίδιο περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τον Οντβόνγκ, τον παίκτη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τον Τσιρίλο ο οποίος δεν δείχνει ικανός να κερδίσει θέση βασικού.
 
 
 
Έδειξε να συνέρχεται στο φιλικό με τον Πανιώνιο
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε χθες την προετοιμασία της εν όψει του παιχνιδιού με την Κόρινθο, που περιελάμβανε προπόνηση νωρίς το πρωί και φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Η επικράτηση της Μαύρης Θύελλας ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία – δεν κρατήθηκε  πάντως σκορ στο φιλικό που είχε μικρότερη διάρκεια, σχεδόν 60 λεπτών – και οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδειξαν να έχουν ξεπεράσει το στραπάτσο της πρεμιέρας με τη Βάρδα. Βεβαίως ο Νίκος Κακαλέτρης χρησιμοποίησε κυρίως τις ρεζέρβες στο χθεσινό φιλικό, όπως επίσης και τους ξένους ποδοσφαιριστές (Οντβόνγκ, Τσιρίλο, Αλιού, Παύλοβιτς), αλλά και τους Ριγανά, Σοφό, που αποκτήθηκαν πριν από λίγο χρονικό διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας χρησιμοποίησε στο φιλικό τους Κωνσταντακόπουλο (50΄ Ριγανά), Ι. Καλογερόπουλο (44΄ Κουντάνη), Αλιού, Ζαχαρόπουλο, Μπελεβέντη, Α. Καλογερόπουλο (40′ Κακαλή), Κουρούπη (35΄ Βασιλόπουλο), Παύλοβιτς (44΄ Σοφό), Οντβόνγκ, Τσιρίλο, Μπλέτσα.
Από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος Καλαμάτας παρατάχθηκε με τους Σπυρόπουλο (44′ Χριστόπουλο), Στυλιανόπουλο, Χουλιάρα (52′ Καστανά), Π. Κώστα, Παυλάκο, Ν. Βοσνάκη (35′ Ανδριανόπουλο), Καλόμαλο, Κλ. Βοσνάκη, Λουμάκη (40′ Γιάνναρη), Γιαννακόπουλος (35′ Μ. Κώστα).
 
 

Με κόσμο στο στάδιο η Κόρινθος
Με  κόσμο  στο πλευρό της θα αγωνιστεί η Κόρινθος την ερχόμενη Κυριακή  στην Καλαμάτα, στο παιχνίδι  της 2ης αγωνιστικής με τη Μαύρη Θύελλα. Η “Θύρα 3” διοργανώνει εκδρομή στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα  και  εξέδωσε  ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τους φίλους της ομάδας του Ισθμού να την ακολουθήσουν στην Καλαμάτα.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
“Δηλώστε συμμετοχή στην εκδρομή που διοργανώνει η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΥΡΑ 3 για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καλαμάτα! ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ώρα αναχώρησης 11:00 π.μ.  από πλατεία περιβολάκια.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/09/13, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 6978272362 – 6945635810-,6940717471 ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ’ΜΑΙ! ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΘΥΡΑ 3″.
 

Στο Μεσολόγγι  για τη β΄ φάση του Κυπέλλου
Αργά χθες το απόγευμα έμαθε η ομάδα της Καλαμάτας τον αντίπαλό της στη β΄ φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Το Μεσολόγγι νίκησε στα πέναλτι με σκορ 5-3 την Αχαϊκή (κανονική διάρκεια και παράταση βρήκαν τις δύο ομάδες στο μηδέν) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση για να υποδεχθεί στις 13 Οκτωβρίου τη Μαύρη Θύελλα.

Του Νίκου Μπαλόπουλου