Με αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κόρινθο η «Μαύρη Θύελλα»

Με αλλαγές στην 11άδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κόρινθο η «Μαύρη Θύελλα»

 
Νίκη και μόνο νίκη, είναι το σύνθημα που υπάρχει στο μυαλό όλων στην Καλαμάτα εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Κόρινθο για τη 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί κανονικά στο Στάδιο της Παραλίας (4.30 μ.μ.). Φυσικά, ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και οι ποδοσφαιριστές δε λειτουργούν με συνθήματα, αλλά με σκυμμένο το κεφάλι όλη την εβδομάδα προσπάθησαν να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα, ώστε να εκμηδενίσουν εκπλήξεις τύπου Βάρδας…
Χθες διεξήχθη και το καθιερωμένο δίτερμα, μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι προθέσεις του κ. Κακαλέτρη όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει αύριο.
Αναμένονται λοιπόν δύο αλλαγές στην 11άδα, με τον Αλιού που ξεπέρασε τον τραυματισμό του να παίρνει τη θέση του Σκαρλάτου και τον Γιάννη Καλογερόπουλο να ξεκινά πιθανότατα αντί του Τσόπελα.
Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η «πρόβλεψη» τότε η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί κόντρα στην Κόρινθο με τον Κολοβούρη κάτω από τα δοκάρια, τους Καντούτση-Αλιού σε ρόλο κεντρικών αμυντικών και τους Ι. Καλογερόπουλο, Τριανταφυλλάκη στα άκρα, τους Τσιμικλή-Ρήγα στόπερ και πλάγια τους Πούτση-Καραχάλιο, με προωθημένους τους Καλαντζή-Αθανασόπουλο.
Η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με χαλάρωμα σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι και εν συνεχεία αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η αποστολή.
Χ.Ε.