Νικ. Κακαλέτρης: «Μας έδειξε το δρόμο ο Άρης Αιτωλικού… Δεν θα έχει εύκολο ματς αυτή η Γ΄ Εθνική»

Νικ. Κακαλέτρης: «Μας έδειξε το δρόμο ο Άρης Αιτωλικού… Δεν θα έχει εύκολο ματς αυτή η Γ΄ Εθνική»

 
ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ… ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΟΝΤΒΟΝΓΚ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Οδηγό εν όψει της συνέχειας και κυρίως της έναρξης του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελέσει για τη Μαύρη Θύελλα το παιχνίδι Κυπέλλου που διεξήχθη στο γήπεδο του Αιτωλικού. Η Καλαμάτα φαντάζει ως ένα από τα βασικά φαβορί, ίσως το πρώτο, για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι στη νέα Γ΄ Εθνική. Είδαμε άλλωστε πολλές εκπλήξεις στο θεσμό του Κυπέλλου, και οι άνθρωποι της Καλαμάτας πήραν το μήνυμα με το καλημέρα. Το πρωτάθλημα, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, θα περιλαμβάνει πολλές δυσκολίες, θα έχει εκπλήξεις και κυρίως θα έχει αντιξοότητες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Ο Νίκος Κακαλέτρης το διαπίστωσε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου και το τόνισε στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής ομιλίας… «Νομίζω ότι αυτή η Γ΄ Εθνική δεν θα έχει κανένα εύκολο παιχνίδι, όπως δεν θα έχει και ξεκάθαρα φαβορί. Θα είναι λάθος να βιαστούν κάποιοι να βγάλουν συμπεράσματα για ομάδες του ομίλου. Ο Άρης Αιτωλικού και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε, μας έδειξε το δρόμο», τόνισε ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας σε δηλώσεις του στο «Θάρρος», εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών, αλλά και την δουλειά που απομένει για να φθάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα… «Η αλήθεια είναι ότι η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο τελείωμα των φάσεων. Υπήρξαν κάποιες μεταπτώσεις στη συνέχεια, όμως τα παιδιά έδειξαν διάθεση, κατέβαλαν προσπάθεια και ζήτησαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ωστόσο να συνεχιστεί η προσπάθεια που κάνουμε για να φθάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε. Θέλουμε πολύ δρόμο ακόμη και κυρίως πολύ συγκέντρωση. Είναι θετικό ότι περάσαμε και συνεχίζουμε στο Κύπελλο και ότι μπαίνουμε στο πρωτάθλημα με ιδανικές προϋποθέσεις», ανέφερε ο κ. Κακαλέτρης, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον κόσμο της ομάδας να βρίσκεται στο πλευρό της και περιμένει να γίνει το ίδιο στο ματς του πρωταθλήματος. Το ίδιο και ο Γιώργος Ράλλης, με τους συνεργάτες του που βρέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.
 
 
Μέσα και ο Τσιρίλο… Ξεκίνησε τρέξιμο ο Οντβόνγκ
Με την επιστροφή από την Αιτωλοακαρνανία, οι παίκτες της Καλαμάτας μπήκαν άμεσα στο γήπεδο, καθώς το πρόγραμμα είχε προπόνηση – αποθεραπεία νωρίς χθες το πρωί. Η επιλογή της πρωινής έγινε γιατί οι καιρικές συνθήκες δεν θα επέτρεπαν προπόνηση το απόγευμα και ως εκ τούτου υπήρξε η αλλαγή του προγράμματος, που περιλαμβάνει ρεπό σήμερα, πλην ενός μικρού γκρουπ παικτών που καλείται να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Στα θετικά συγκαταλέγεται η έκδοση του δελτίου του Τσιρίλο και η βελτίωση της κατάστασης του Οντβόνγκ, ο οποίος ξεκίνησε χθες τρέξιμο. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τον υψηλόσωμο επιθετικό, ενώ δεν δημιουργεί ανησυχία ένας ελαφρύς τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Αλιού. Στα θετικά βεβαίως και η επιστροφή του Γιάννη Καλογερόπουλου που εξέτισε την ποινή του.
 
Φιλικό αύριο στη Σπερχογεία
Από αύριο η ομάδα κινείται στους ρυθμούς του εντός έδρας αγώνα με τη Βάρδα, και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και φιλικό το απόγευμα στη Σπερχογεία, στο οποίο θ’ αγωνιστούν κυρίως παίκτες με μικρή συμμετοχή.