Οι καθηγητές καλούν τους γονείς για ενημέρωση και αύριο πραγματοποιούν νέα συνέλευση

Οι καθηγητές καλούν τους γονείς για ενημέρωση και αύριο πραγματοποιούν νέα συνέλευση

Η Α’ ΕΛΜΕ εξέδωσε δύο ανακοινώσεις, μια για τους γονείς και μία για τα μέλη της.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:

 «Κάλεσμα για ενημέρωση Γονέων σχετικά με το νέο Λύκειο(Γενικό & Επαγγελματικό)»
 Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας προσκαλεί τους γονείς των μαθητών μας σε συνάντηση την Τετάρτη 25/9/2013 και ώρα 7.00΄μμ στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το νέο Λύκειο.

«Έκτακτη ΓΣ »
Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καλεί τα μέλη της σε έκτακτη ΓΣ την Τρίτη 24/9/2013 στις 7.00΄μμ στο 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας (πρώην Πολυκλαδικό) με θέμα τη λήψη απόφασης για το μέλλων του απεργιακού αγώνα.
Επιβάλλεται η παρουσία όλων για τη λήψη μιας τόσο σοβαρής απόφασης. Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ας αφιερώσουμε τρεις ώρες από τη ζωή μας για να αποφασίσουμε γι αυτή. Όσοι πιστεύουν στη αναγκαιότητα του απεργιακού αγώνα, αλλά και όσοι, για τον οποιοδήποτε δικό τους λόγο, αδυνατούν να συμμετέχουν σε αυτό τον αγώνα, πρέπει με την ψήφο τους στη ΓΣ του σωματείου να πάρουν θέση. Είναι αδιανόητο η όποια απόφαση να μην ανταποκρίνεται στη θέληση της βάσης.
Το ΔΣ εκλέγεται για να οραματίζεται, να οργανώνει, να προτρέπει, να οδηγεί, να μπαίνει μπροστά και να εφαρμόζει τις αποφάσεις των ΓΣ.
Ήρθε η δική σου ώρα, μη μας αφήνεις μόνους. 

Γενική Συνέλευση των μελών της Β΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας  
Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καλεί όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να δώσουν μαζικά το παρόν στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ Φιλιατρών, την Τρίτη 24/9/2013  ώρα 19:00 μ.μ.
Η παρουσία όλων μας στη Γ.Σ.  κρίνεται αναγκαία.