Σήμερα στη Σπερχογεία και μετά η Βάρδα για τη Μαύρη Θύελλα

Σήμερα στη Σπερχογεία και μετά η Βάρδα για τη Μαύρη Θύελλα

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
 
Μετά την ευκαιρία ξεκούρασης που είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας τα δεδομένα διαφοροποιούνται, καθώς το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά έντονο, περιλαμβάνοντας προπόνηση νωρίς το πρωί και φιλικό παιχνίδι στη Σπερχογεία το απόγευμα. Μπορεί στο φιλικό ο Νίκος Κακαλέτρης να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν έντονη παρουσία στα μέχρι τώρα παιχνίδια της προετοιμασίας, όμως όπως και να έχει ο τεχνικός της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτούς.
 
Κανονικά στα πλάνα του Κακαλέτρη ο Ρήγας
Στο σημείο αυτό πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι στα πλάνα του Νίκου Κακαλέτρη για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Βάρδα, θα βρίσκεται κανονικά ο Χρήστος Ρήγας. Ο πολυτάλαντος μέσος είχε συμπληρώσει κάρτες με την ολοκλήρωση της περυσινής χρονιάς, όμως δεν ισχύει η τιμωρία στη νέα διοργάνωση και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Μαζί μ’ αυτόν και ο Τσιρίλο, αλλά και ο Αλιού, που δείχνει να ξεπερνά το μικροπρόβλημα τραυματισμού του. Ως εκ τούτου μοναδικό ερωτηματικό θ’ αποτελέσει η παρουσία του Οντβόνγκ που έχει λίγες πιθανότητες ν’ αγωνιστεί με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.
 
Κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και… χρήματα στις τσέπες των παικτών
Κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε την κινητικότητα που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων για το ματς της πρεμιέρας με τη Βάρδα στο οποίο η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο για τη Μαύρη Θύελλα. Ο  φίλαθλος κόσμος της ομάδας δείχνει έτοιμος ν’ αποτελέσει τον 12ο παίκτη, δίνοντας δυναμικό παρών στο στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι συνθήκες δείχνουν ιδανικές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση παρά τα όποια μικροπροβλήματα βγήκαν στην επιφάνεια στο ματς του Κυπέλλου, ενώ και η διοίκηση κάνει από την πλευρά της μεγάλες προσπάθειες για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν τον αγώνα στο Αιτωλικό, μοίρασε ένα ποσό στους ποδοσφαιριστές, το οποίο μπορεί να μην καλύπτει απόλυτα τις υποχρεώσεις, όμως δείχνει τις προθέσεις της.
 Ν. Μπ.