Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
151    ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ  2    2,55
Η Τσέλσι έχει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της και κυρίως πιο εύκολο το γκολ… Η αγωνιστική συμπεριφορά της Τσέλσι μάς δείχνει ξεκάθαρα το διπλό, το οποίο είναι σε ικανοποιητική απόδοση στο 2,55…
 
197    ΤΡΑΝΜΙΡ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ    2    2,50
Φαβορί για τη νίκη η Πορτ Βέιλ, και με απόδοση στο 2,50, με βάση όσα έχουν δείξει ως τώρα οι δύο ομάδες, το σημείο χαρακτηρίζεται ονειρικό. Δαγκωτό διπλό.
 
220    ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ  4-6 GOAL    2,10
Βλέποντας τις δύο ομάδες είναι της φιλοσοφίας να σκοράρουν με ένα γκολ παραπάνω στο ρελαντί… Πόσο μάλλον η Βαλένθια. Ανοιχτό ματς, καλή και λογική επιλογή το 4-6 goal με απόδοση 2,10…
 
298    ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-6 GOAL 2,30
Ντέρμπι – κορυφή ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας… Δεν μπλέκω με σημείο… Αν έπαιζα σημείο, θα ήταν το (Χ2). Προβάδισμα το Over 4-6 goal στο 2,30.
Στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, η Ατλέτικο δεν έχει δεχθεί πάνω από ένα γκολ. Στα 7, μάλιστα, δεν παραβιάστηκε καν η εστία της!
 
OVER σε…
ΤΣΕΛΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
ΓΚΕΝΚ – ΜΑΛΙΝ
ΜΙΛΑΝ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
 
Ήρθε η ώρα
Από νωρίς στη σεζόν η Ατλέτικο έχει την ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί να μπει σφήνα στη μάχη του τίτλου. Τα πρώτα διαπιστευτήρια τα έδωσε στα διπλά ματς με την Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ. Μπορεί να μην το κατέκτησε, αλλά δεν έχασε από τους πρωταθλητές. Στο πρωτάθλημα πετάει. Σκοράρει περισσότερο από τη Ρεάλ και παίρνει πιο εύκολες νίκες. Το «Μπερναμπέου» δεν είναι εύκολος προορισμός, αλλά η Ατλέτικο μετά και την περυσινή νίκη στο Κύπελλο δε θα νιώθει κανένα κόμπλεξ. Κοντά στο 5,00 το διπλό και ήρθε η ώρα να το δούμε μετά από 14 χρόνια.
ΠΗΓΗ: KING BET