Το σύνθημα και το μήνυμα…

Το σύνθημα και το μήνυμα…

Βροντερό αντιφασιστικό μήνυμα έστειλε για μία ακόμα φορά προχθές βράδυ η Καλαμάτα, με μια ογκώδη διαδήλωση που διοργάνωσαν σωματεία της πόλης και στην οποία συμμετείχαν αντιφασίστες και δημοκράτες από διάφορους πολιτικούς χώρους, κυρίως της Αριστεράς (Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΕΒΕ και Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ και το νοσοκομείο). 
Στη συγκέντρωση πήραν μέρος και τα επαγγελματικά  Σωματεία Ψυκτικών και Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μεσσηνίας, οι Σπουδαστικοί Σύλλογοι του ΤΕΙ Καλαμάτας ΣΤΕΓ-ΣΔΟ-ΣΕΥΠ, η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Δασκάλων Μεσσηνίας και ο Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων. 
Με το σύνθημα «όλοι μαζί, να σβήσουν οι ναζί», οι εκατοντάδες διαδηλωτές πέρασαν και από την οδό Νέδοντος, σταμάτησαν για λίγο κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και συνέχισαν να φωνάζουν πολλά ακόμη συνθήματα. 
Οι μπαλκονόπορτες στα γραφεία ήταν κλειστές, αλλά τα φώτα μέσα ανοιχτά, ενώ κάτω από τα γραφεία βρισκόταν αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας. 
Όλοι μαζί, λοιπόν, αν το εννοούσαν έτσι όπως το καταλαβαίνουμε, οι προχθεσινοί διαδηλωτές…  
Α.Π.