Από Δευτέρα τα σπουδαία για προπονητή – Χωρίς Οντβονγκ στην Ερμιονίδα

Από Δευτέρα τα σπουδαία για προπονητή – Χωρίς Οντβονγκ στην Ερμιονίδα

 
ΧΩΡΙΣ ΟΝΤΒΟΝΓΚ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ… ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟΥΤΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ
 
ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΣΟΠΕΛΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
 
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
Από Δευτέρα πάει πλέον το θέμα του νέου προπονητή της Καλαμάτας, με τους διοικούντες να συνεχίζουν τις επαφές τους με τα ονόματα τα οποία έχουμε αναφέρει τις τελευταίες ημέρες, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει μέχρι τώρα στον… «εκλεκτό». Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», φαίνεται πως στη λίστα μπήκε και όνομα Μεσσήνιου προπονητή, όμως για συγκεκριμένους λόγους το σενάριο συνεργασίας δεν προχώρησε και ως εκ τούτου οι παράγοντες της Μαύρης Θύελλας καλούνται να πάρουν σύντομα τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε η ομάδα να βαδίσει από την ερχόμενη εβδομάδα με νέο «καπετάνιο στο τιμόνι».
Το σίγουρο είναι ότι η Καλαμάτα θα παραταχθεί στο δύσκολο Κυριακάτικο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο στον πάγκο, που προσπαθεί να δώσει ό,τι μπορεί από την πλευρά του, σε αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι, έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Από Δευτέρα και του Οντβόνγκ
Δεν πάει όμως μόνο το θέμα του προπονητή πίσω, αλλά το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Μπορίς Οντβόνγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπλε κάρτα του θηριώδους επιθετικού δεν πρόκειται να φθάσει στα χέρια των ιθυνόντων πριν τον αγώνα στην Ερμιόνη και αυτό σημαίνει ότι θα λείψει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.
 
Ανησυχία για Καντούτση αλλά και Γεωργακόπουλο
Από κει και πέρα, δυστυχώς φαίνεται ότι η ατυχία έχει «στρογγυλοκαθίσει» στα μονοπάτια της Μαύρης Θύελλας και τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε ν’ αφήσουν την ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο στάδιο υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό ο Τάσος Καντούτσης, και η συμμετοχή του θα κριθεί στο σημερινό ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει ιδιαίτερα ανησυχητικός, όμως είναι ικανός για να φέρει την ανησυχία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος που ακολουθούσε ο Γεωργακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας, αισθάνθηκε ένα έντονο τσίμπημα και η επιστροφή του θα πάει κάποιες μέρες πίσω. Υπάρχει ανησυχία απέναντι στο ενδεχόμενο υποτροπής, όμως σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπολογίζεται την Κυριακή, κάτι που ισχύει και για τους επίσης τραυματίες Κωνσταντόπουλο, Κάνιστρα, Ι. Καλογερόπουλο αλλά και τον στρατευμένο Ηλιόπουλο.
 

Τιμώρησε για πειθαρχικό παράπτωμα τον Τσόπελα η διοίκηση
Δυστυχώς το κλίμα δεν δείχνει ιδανικό μετά την ήττα από την Κόρινθο και η αποχώρηση του Κακαλέτρη δεν ήταν το μόνο χαρακτηριστικό περιστατικό. Την Τρίτη υπήρξε μια μικρή λεκτική ένταση ανάμεσα στον Τάκη Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Τσόπελα, με επίκεντρο τον τρόπο αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο όταν έγινε αλλαγή, που έφερε τον 23χρονο αμυντικό εκτός προπονήσεων. Η διοίκηση έκρινε ότι το συγκεκριμένο παράπτωμα έπρεπε να τιμωρηθεί και γι’ αυτό ο Τσόπελας θα μείνει εκτός αποστολής στο ματς με την Ερμιονίδα. Πάντως αργά χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον κ. Ράλλη, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να επανέλθει για τα καλά η ηρεμία στα αποδυτήρια, κάτι που επιθυμούν άλλωστε όλοι στην ομάδα.