Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια για τη σύλληψη 50χρονου καταζητούμενου

Δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια  για τη σύλληψη 50χρονου καταζητούμενου

Δεύτερη αποτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα σε ελάχιστες ημέρες, έγινε χθες τα ξημερώματα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυγόδικου και ταυτόχρονα φυγόποινου που ήταν κατηγορούμενος στη μεγάλη δίκη για τη διπλή δολοφονία του Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5 χρόνων γιου του.
Αυτή τη φορά με περισσότερους αστυνομικούς, αλλά και με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Αστυνομίας, που έχει θερμικές κάμερες, έγινε τεράστια επιχείρηση στον Ταΰγετο, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του αλλά και εκτρέφει ζώα.
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος διαφεύγει της σύλληψης, ενώ έχει καταδικασθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε 21 χρόνια κάθειρξης και 6 μήνες, για συμμετοχή ως μέλος στην εγκληματική οργάνωση, για τις περιπτώσεις αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών, για οπλοκατοχή, εκβίαση καταστημάτων και απόπειρα εκβίασης επιχειρηματιών.
Η πρώτη επιχείρηση για τον εντοπισμό τη σύλληψή του έγινε την Παρασκευή με δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς, που περικύκλωσαν περιοχή της Καλαμάτας, όπου κατοικεί η 45χρονη σύντροφός του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Χθες τα ξημερώματα στήθηκε δεύτερη μεγάλη επιχείρηση, αυτή τη φορά και από αέρος, με ελικόπτερο της Αστυνομίας, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε σπίτια που θεωρούσαν ότι μπορεί να βρίσκεται σε Νέδουσα και άλλες περιοχές του Ταϋγέτου, αλλά και σε σημεία που εκτρέφει τα ζώα του.
Β.Β.