Δυνατά τεστ προετοιμασίας με Ταταύλα για την Καλαμάτα ’80

Δυνατά τεστ προετοιμασίας με Ταταύλα για την Καλαμάτα ’80

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η ομάδα της Καλαμάτα 80 θα υποδεχθεί το Σαββατοκύριακο σε διπλή φιλική αναμέτρηση την ομάδα του ΑΟ Ταταύλα. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 
Σάββατο 5 Οκτωβρίου & ώρα: 19:30μμ
Κυριακή 6 Οκτωβρίου & ώρα: 17:30μμ
Ο Α.Ο.ΤΑΤΑΥΛΑ είναι από τους ιστορικότερους συλλόγους της χώρας, καθώς ιδρύθηκε το 1896 στην Κωνσταντινούπολή και μετέφερε τις δραστηριότητές του το 1968 στην Αθήνα. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 που συμμετείχε στον 1ο όμιλο κατέλαβε την 3η θέση συγκεντρώνοντας 44 βαθμούς. Ως εκ τούτου τα δύο αυτά φιλικά θα αποτελέσουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για συγκομιδή συμπερασμάτων από την πλευρά του Παναγιώτη Ντάκουρη, που συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.
Η αποστολή της ομάδας για τα επερχόμενα φιλικά θα αποτελείται από τους: Μπουσούνης Δήμος, Αποστολόπουλος Σπύρος, Μανιατέας Νίκος, Βραχνάς Γιάννης, Περπινάκης Μάριος, Σπάλλας Μάριος, Εξαρχέας Διαμαντής, Κακαλέτρης Παναγιώτης, Μάνα Στέφανος, Γιατράκος Νίκος, Δημητρακόπουλος Χρήστος, Κωτσάκης Φρίξος, Σμυρλής Παναγιώτης.

Είναι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που δίνει η Καλαμάτα 80 στη Μεσσηνία και αποτελούν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήριά της. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και να βοηθήσει τους παίκτες με την παρουσία του στο γήπεδο.

Τέλος υπενθυμίζει ότι σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας για την φετινή σεζόν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν λάβουν πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στα εξής τηλέφωνα: Βλάσσης Κώστας: 6934247536,
Δροσινός Χρήστος: 6975853358, Αγγελής Γιώργος: 6937363034.