Επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς για τον εντοπισμό καταζητούμενου στην Καλαμάτα

Επιχείρηση με πάνοπλους αστυνομικούς  για τον εντοπισμό καταζητούμενου στην Καλαμάτα

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα με πάνοπλους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και ΟΠΚΕ, για τη σύλληψη φυγόδικου και ταυτόχρονα φυγόποινου, που ήταν κατηγορούμενος στη μεγάλη δίκη για τη διπλή δολοφονία του Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5 χρονών γιου του.
Ο συγκεκριμένος είχε καταδικασθεί ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας τον Απρίλιο σε 21 χρόνια κάθειρξης και 6 μήνες, για συμμετοχή ως μέλος στην εγκληματική οργάνωση, για τις περιπτώσεις αγοράς, κατοχής και πώλησης ναρκωτικών, για οπλοκατοχή, εκβίαση καταστημάτων και απόπειρα εκβίασης επιχειρηματιών.
Προχθές, τις πρώτες πρωινές ώρες, πάνοπλοι αστυνομικοί, φορώντας αλεξίσφαιρα, περικύκλωσαν περιοχή της Καλαμάτας, όπου κατοικεί η 45χρονη σύντροφός του (επίσης έχει καταδικασθεί στη δίκη και της έχει επιβληθεί για υποθέσεις ναρκωτικών ποινή 4 ετών φυλάκισης, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη).
Νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι της 45χρονης και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της: μικροποσότητα χασίς βάρους 1,3 γραμμαρίων αναμειγμένο με καπνό, σπόροι κάνναβης βάρους 1,5 γραμμ. και 59 δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Ωστόσο, δεν εντοπίσθηκε ο 50χρονος καταζητούμενος.