Νέος «πονοκέφαλος» με Ρήγα, αλλά μόνο νίκη την Κυριακή θέλει η Καλαμάτα…

Νέος «πονοκέφαλος» με Ρήγα, αλλά μόνο νίκη την Κυριακή θέλει η Καλαμάτα…

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
 
 
Κι εκεί που είπαμε δόξα τω Θεό, ξανά Παναγιά βόηθα… είναι η λαϊκή ρήση που ταιριάζει στην περίπτωση της Καλαμάτας, καθώς εκεί που οι απουσίες μειώνοντας σταδιακά ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Χρήστο Ρήγα. Ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από μια κύστη ψηλά στο δικέφαλο, όπου υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση, του χορηγήθηκε αντιβίωση και αναμένεται να απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής.
Φυσικά η νέα αυτή κακοτυχία δεν είναι ικανή να ανατρέψει τη βεβαιότητα που υπάρχει στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας ότι η εντός έδρας αναμέτρηση (θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο Στάδιο) με την ΑΕ Καραϊσκάκη θα αποτελέσει την αφετηρία για την πολυπόθητη αντεπίθεση στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου το ξεκίνημα ήταν μέχρι τώρα καταστροφικό για την τοπική μας ομάδα.
Άλλωστε οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο νέος προπονητής, Μίλτος Γκόφας, αυξάνονται, με την επάνοδο του πανέτοιμου πλέον Γεωργακόπουλου και του Σκαρλάτου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ όλα καλά και για τον Αλιού, ο οποίος επέστρεψε από τη Γαλλία.
Κατά τ’ άλλα η χθεσινή καταιγίδα ανέτρεψε τα σχέδια και η προπόνηση μεταφέρθηκε από το Στάδιο στο γήπεδο του Ασπροχώματος (εκεί θα γίνει και η σημερινή) προκειμένου να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος εν όψει της κομβικής κυριακάτικης αναμέτρησης.
Εκτός από τον Ρήγα, εκτός του κυρίως προπονητικού προγράμματος παραμένουν και αυτή την εβδομάδα οι Φάνης Κάνιστρας και Γιάννης Καλογερόπουλος, οι οποίοι μετρούν όμως αντίστροφα τον χρόνο επιστροφής τους, ενώ το ίδιο ισχύει για το νεαρό Σπύρο Οδεμισιώτη, ο οποίος θα απαλλαγεί από το νάρθηκα στο χέρι σε δέκα μέρες περίπου.
Χ.Ε.
 


 
 
 
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Μαρκαντωνάτος «σφυρίζει» Καλαμάτα, ο Μανούχος ΜΓΣ
 
 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ 3ΑΔΑ ΜΕ ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ KAI ΚΟΤΣΑΡΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ
 
Ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν την προσεχή Κυριακή την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Όσον αφορά στον 4ο Όμιλο, όπου αγωνίζονται Καλαμάτας και Μεσσηνιακός το πρόγραμμα και οι ορισμοί της ΚΕΔ έχουν ως εξής:
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 4 μ.μ.
ΔΗΜ. ΣΤ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λαμπαδαρίου (Κουτσουμπού-Παπανδριόπουλος) από την ΕΠΣ Πειραιά και παρατηρητής ο Παπαντωνόπουλος (Αχαΐας).
Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΥΣ: ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΑΧΑΙΚΗ: Ιωσηφίδης (Σκούρας-Καραγιαννίδης) από την ΕΠΣ Αθηνών και παρατηρητής ο Σπάθης (Αν. Αττικής).
ΔΗΜ.ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Καλαμάτα-ΑΕ Καραϊσκάκης: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) με βοηθούς Σταματάκο-Παυλέρου (Λακωνίας) και παρατηρητή τον Αποστολόπουλο (Αχαΐας).
ΔΗΜ. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ-ΔΟΞΑ Ν.ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Ρούσσος Μπεκερτζής (Κωνσταντίνου-Τσόγκας) από την ΕΠΣ Πρέβεζας και παρατηρητής ο Τριανταφύλλης (Αχαΐας)
ΔΗΜΟΤ. ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΡΔΑΣ: ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μανούχος (Νενεκούμης-Ι. Νίκας) από την ΕΠΣ Αρκαδίας και παρατηρητής ο Λαγός (Αχαΐας).
ΔΗΜ.ΑΜΑΛΙΑΔ0Σ: ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Α.Ε.: Παπαδόπουλος (Αναγνωστόπουλος-Γκοτσόπουλος) από την ΕΠΣ Αχαΐας και παρατηρητής ο Μεσσήνιος Χρήστος Κότσαρης.
ΔΗΜ.ΣΤ.ΣΑΓΕΙΚΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Κέκελος (Μπρεσιακας-Σπυριδόπουλος) από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής ο Ηλιόπουλος (Ηλείας).
ΣΤ. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Γ.Ε.: ΑΣ ΑΧΑΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011: Κώστας Ψηλοπαναγιώτης (Σοφία Αθανασοπούλου-Κώστας Αδαμόπουλος) από την ΕΠΣΜ Μεσσηνίας και παρατηρητής ο Γιαννόπουλος (Ηλείας).