Περίεργες συμπτώσεις…


Όταν, κατόπιν παρεμβάσεων ορισμένων δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, συζητούνταν στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Γιάννης Μπάκας, έδινε το δικό του σόου ή αν προτιμάτε, ακολουθούσε μια παρελκυστική, ως προς το θέμα, πολιτική.  
Τη μια ζητούσε από την παράταξη του «Δικτύου» να… απολογηθεί για το σύνθημα «ΕΑΜ- ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», την άλλη ζητούσε μια «συγγνώμη» από την Αριστερά για την Πηγάδα.  
Αντίθετα, όταν τον ρωτήσαμε αν συμφωνεί με το σύνθημα «ΕΣΑ- ΕΣ-ΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ», που φώναζαν παρουσία του μέλη της Χρυσής Αυγής, στον πεζόδρομο της Αριστομένους τον περασμένο χειμώνα, μας είπε ότι πρόκειται για ένα εκατέρωθεν συνθηματολογικό… παιχνίδι, και τίποτα παραπάνω.    
Τις προηγούμενες ημέρες, με τις συλλήψεις των πρωτοκλασάτων της Χρυσής Αυγής, έγραφε στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι για τα συμβάντα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εισέπραξε τα συγχαρητήρια του εβραϊκού λόμπι, και ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, βγήκε από τη φυλακή με χρηματική εγγύηση. 
Θα μπορούσε κάποιος να συνδέσει όλα τα παραπάνω και να δώσει μία μόνο εξήγηση; 
Α.Π.