Συνελήφθη τα ξημερώματα βοσκός που κατηγορείται για δεκάδες εμπρησμούς στον Ταΰγετο

Συνελήφθη τα ξημερώματα βοσκός που κατηγορείται για δεκάδες εμπρησμούς στον Ταΰγετο

Ξημερώματα μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη 68χρονος βοσκός που κατηγορείται για δεκάδες εμπρησμούς στον Ταΰγετο

Με επιτυχία στέφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας που διήρκεσε όλη την εβδομάδα, για τη σύλληψη ενός 68χρονου βοσκού, ο οποίος έμενε στην καρδιά του Ταϋγέτου και κατηγορείται από την Πυροσβεστική για δεκάδες εμπρησμούς.
Βάση στοιχείων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πριν από περίπου 2 μήνες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα Καλαμάτας και ξεκίνησε η αναζήτηση του βοσκού.
Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, δυνάμεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, αναζητούσαν τον 68χρονο, ο οποίος είχε τη στάνη με τα ζώα και ένα πρόχειρο κατάλυμα σε δυσπρόσιτο σημείο στην περιοχή «Μεγάλη Λάκκα».
Τελικά, χθες το βράδυ εντοπίσθηκε και με τη βοήθεια, ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων (Ασφάλεια, Δίωξη Ναρκωτικών, ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και Αρκαδίας) και ξημερώματα σήμερα έγινε επιχείρηση και συνελήφθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο, χωρίς άδεια.
Σημειώνεται ότι το 2008, είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών, όταν είχε αντιδικία με πολίτες και για την υπόθεση αυτή έχει δικασθεί.

της Βίκυς Βετουλάκη