Το “Θάρρος” σας πάει ταμείο


ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
149 ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΜΚ ΝΟΝΤΣ      Χ (2) 2,50
Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη στιγμή η ΜΚ ΝΤΟΝΣ, αλλά και η Λέιτον Όριεντ διαθέτει καλό υλικό… Η πρώτη, πάντως, δεν παίζεται. Αν κάνει παιχνίδι, έχει τον τρόπο να πάρει το διπλό με απόδοση 2,50. Τέλος, μονόδρομος το Over, που μοιάζει να είναι «στάνταρ».
 
159 ΕΞΕΤΕΡ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 4-6 GOAL   3,00
H Χάρτλπουλ παίζει πάντα επιθετικά εντός και εκτός έδρας και έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Από την άλλη, ανοιχτό παιχνίδι και από την Εξετέρ. Προσωπικά, θα επιλέξω ως στάνταρ το εύκολο Over στο 1,75, αλλά για τους φίλους των μεγάλων αποδόσεων το 4-6 goal με απόδοση στο 3,00 με λίγο ρίσκο. Πάμε παρακάτω.
 
206 ΑΒΑΪ – ΣΑΠΕΚΟΝΣΕ  1    1,85
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, θα αποτελέσει έκπληξη αν δε φύγει με τη νίκη η Αβάι. Καλή σκληροτράχηλη ομάδα η Σαπεκόνσε, αλλά μέχρι εκεί, τίποτα περισσότερο… Προβάδισμα στον άσο με απόδοση 1,85. Πάμε παρακάτω….
 
213 ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ    G/G 1,60
Ανοιχτή σε κάθε σημείο η αναμέτρηση και δε θα προκαλέσει έκπληξη κανένα αποτέλεσμα. Σαφώς καλύτερο υλικό οι γηπεδούχοι, αλλά και η Κοριτίμπα δεν παρακάμπτεται… Επιλέγουμε το goal με απόδοση 1,65.
 
OVER ΣΕ…
ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
ΜΠΕΡΙ – ΜΟΡΚΑΜ
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ
ΑΒΑΪ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
 
Η ώρα της ήττας
Στη Λιγκ 1 θα ποντάρω και στην πρώτη φετινή ήττα της Λέιτον. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει δώσει τη σειρά του σε τρεις ισοπαλίες (η μία στο Λιγκ Τρόφι), με σαφέστατα μικρότερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Η κούραση είναι λογική για μια ομάδα με μικρό ρόστερ, το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία. Οι Ντονς, εκτός έδρας, έχουν επιθετική δύναμη να ζορίσουν τους Λονδρέζους. Για την ώρα, μακριά από το γήπεδό τους έχουν χάσει μόνο από την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την Πιτερμπόρο, και την Τζίλιγχαμ, σε παιχνίδι που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 13΄.
ΠΗΓΗ: ΚING BET