Το τελικό πρόγραμμα των εργαστήριων του Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Το τελικό πρόγραμμα των  εργαστήριων του Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας ανακοίνωσε το τελικό πρόγραμμα αλλά και τα κενά στα εργαστήρια του.

Δείτε πιο κάτω το πρόγραμμα αλλά και όλη την ανακοίνωση
Το ΚΝΚ είναι μια εθελοντική δομή, ένας ανοικτός κοινωνικός χώρος, που στοχεύει να προσφέρει ευκαιρίες μάθησης αλλά και πολιτισμικής και κοινωνικής ενδυνάμωσης, χωρίς τη διαμεσολάβηση της οικονομικής συναλλαγής. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται από τα ίδια τα μέλη του και τους εθελοντές του. Για αυτό το λόγο, κάθε χρονιά είναι και διαφορετικό, πιο ζωντανό, πιο οργανωμένο και με περισσότερα εργαστήρια και δραστηριότητες!
 
Το ΚΝΚ είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν έχει λάβει απολύτως καμία χρηματοδότηση από τοπικούς, εθνικούς ή ευρωπαϊκούς φορείς. Προς το παρόν, και μέχρι να μπορέσει να γίνει μια ανεξάρτητη οικονομικά δομή, το στηρίζουν τα μέλη του, ο οργανισμός Κ.Α.ΝΕ., φίλοι του ΚΝΚ και μικρές αυτοχρηματοδοτούμενες δραστηριότητες. Τα μοναδικά έξοδα του ΚΝΚ είναι το ενοίκιο του χώρου που στεγάζεται, οι επιδιορθώσεις και οι βελτιώσεις του χώρου και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ-θέρμανσης. Εκτός από τους ντόπιους εθελοντές, στις καθημερινές ανάγκες λειτουργίας του χώρου, βοηθούν και εθελοντές που έρχονται από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Όποιος θέλει να βοηθήσει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας να γίνει βιώσιμο, μπορεί να προσφέρει μια προαιρετική δωρεά των 10 ευρώ για τις εγγραφές. Το ποσό αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και το Κέντρο Νέων Καλαμάτας υποχρεούται να εκδίδει απόδειξη δωρεάς. Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας όπως πάντα,συνεχίζει να προσφέρει εργαστήρια ανταλλαγής γνώσεων εντελώς δωρεάν χωρίς καμία απολύτως οικονομική υποχρέωση από τους συμμετέχοντες.
 
Η διαχείριση του ΚΝΚ γίνεται από την ομάδα των 50 εθελοντών του, η οποία φυσικά είναι ανοικτή για όποιονδήποτε θελήσει να εμπλακεί πιο ενεργά στην ζωντανή αυτή διαδικασία.


Το αδιαχώρητο έγινε σε πολλά εργαστήρια που έκαναν την τελική εγγραφή τους, βάση προτεραιότητας την περασμένη εβδομάδα!!!!!!!!! Πάνω από 1000 άτομα προσπάθησαν να προλάβουν μια από τις 200 θέσεις των εργαστηρίων του 2ου ορόφου…..

Έχοντας τελειώσει πλέον με τις τελικές εγγραφές στα εργαστήρια γλωσσών, καλλιτεχνικών, μουσικής κ.α. προχωράμε αυτή την εβδομάδα στις τελικές εγγραφές των εργαστηρίων χορού και γιόγκα. 

Όσοι έχετε κάνει την εγγραφή-δήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να έρθετε από την Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη την ώρα του εργαστηρίου που έχετε δηλώσει, βάση του προγράμματος που επισυνάπτεται. 

Για παράδειγμα αν έχετε δηλώσει ενδιαφέρον για το εργαστήριο Salsa θα πρέπει να έρθετε την Δευτέρα στις 21:00 για να κάνετε την τελική σας εγγραφή, βάση της σειράς προτεραιότητας. Για το εργαστήριο Παραδοσιακών χορών την Τετάρτη στις 17:00 κ.ο.κ. 
Είναι απαραίτητη η παρουσία σας για την τελική εγγραφή και σε περίπτωση απουσίας, την θέση σας παίρνει ο επόμενος στην λίστα προτεραιότητας. 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ: 
Σύγχρονος χορός: από 5/11
Σαλσα για παιδιά και λάτιν: από 21 Οκτωβρίου

Σας περιμένουμε λοιπόν για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί την 6η, καλύτερη έως τώρα και πιο δημιουργική περίοδο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας!