Έως την Τρίτη η εορταγορά ενίσχυσης του Δημοτικού Παντοπωλείου

Έως την Τρίτη η εορταγορά  ενίσχυσης του Δημοτικού Παντοπωλείου

Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ξεχειλίζει από το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου διοργανώνεται η χριστουγεννιάτικη εορταγορά των εθελοντών του Δημοτικού Παντοπωλείου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε αυτό για την ενίσχυσή του.
Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που διοργανώνεται η συγκεκριμένη εορταγορά, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου, και είναι σίγουρο πως μια επίσκεψη όλων μας δε θα είναι χαμένη, αφού υπάρχουν είδη που τιμώνται από 1 έως και 80 ευρώ. Η δε αγορά οποιουδήποτε αντικειμένου θα ελαφρώσει ακόμη περισσότερο τα βάρη που σηκώνουν οι αναξιοπαθούντες. 
Κι αυτό ακριβώς το σημείο επισήμανε, μιλώντας στο «Θ», η εθελόντρια Όλγα Καλογεροπούλου. Έκανε λόγο για ένα ελπιδοφόρο μήνυμα, αφού το άρωμα αλληλεγγύης έχει απλωθεί από καιρό στην πόλη.
Η κα Καλογεροπούλου σημείωσε και τη μεγάλη προσφορά των ευαισθητοποιημένων πολιτών για τη λειτουργία του Παντοπωλείου, που εκφράζεται από καιρό, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως όλα τα είδη του μπαζάρ είναι προσφορά διαφόρων εθελοντών, και επειδή δεν έχουν δαπανηθεί χρήματα, όποιο ποσό συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ενίσχυση του Παντοπωλείου.
Εκτίθενται προς πώληση διάφορα προϊόντα, από αλάτι που προέρχεται από τη Μάνη έως και CD με χριστουγεννιάτικη μουσική, σαπούνια που έχουν φτιάξει τα μέλη της κοινότητας του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο, τσόχινα διακοσμητικά που κατασκεύασε μια αλλοδαπή, ζωγραφισμένες ξύλινες διακοσμητικές κουτάλες, στεφάνια από κληματόβεργες, εικόνες, αντίγραφα έργων της Αναγέννησης, κοσμήματα, χειροποίητα κεντήματα, βιβλία και άλλα.
Η εκδήλωση ενίσχυσης του Δημοτικού Παντοπωλείου θα διαρκέσει έως την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ο χώρος θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Χ.Χ.