Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της στην Καλαμάτα (φωτογραφίες & βίντεο)

Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε  το βιβλίο της στην Καλαμάτα (φωτογραφίες & βίντεο)

Συνεχίστηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας το road show της Γιάννας Αγγελοπούλου ανά την Ελλάδα για την προώθηση του βιβλίου της «Γιάννα».

Η εκδήλωση οργανώθηκε για την ενίσχυση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Μέσα από το βιβλίο η κα Αγγελοπούλου- Δασκαλάκη μετέφερε τις «αξίες της βούλησης και της αποτελεσματικότητας», καθώς και της «αποφασιστικότητας».
Η κα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε και στα συμπεράσματά της από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 και τη συνολική διαδρομή της, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει «η ανάγκη επιμονής στην επίλυση των προβλημάτων».
Όπως δήλωσε, μάλιστα, πρόσφατα, «σημασία δεν έχουν τα χρήματα και οι τίτλοι, αλλά οι σχέσεις με τους ανθρώπους. Το μάθημα, δυστυχώς, ξεχάστηκε. Όχι από τους πολίτες όμως. Ό,τι έκανα, το έκανα για να μάθουν έξω ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, της ομαδικότητας, της επιτυχίας. Καμία άλλη χώρα δεν ανέλαβε τους Ολυμπιακούς και τους υλοποίησε, αντί για 7, σε 4 χρόνια».

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας