Με «σβηστές μηχανές η Καλαμάτα ’80 κέρδισε το ΑΚ Ζωγράφου (φωτογραφίες)


Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 (21-25) χθες το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας, η Καλαμάτα ’80 είχε εύκολο έργο απέναντι στον αδύναμο ΑΚ Ζωγράφου, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε ως βασικός ο πρώην παίκτης του ΑΟΚ, Παναγιώτης Παπαντωνίου. Η τοπική μας ομάδας σοβαρεύτηκε και ενδεικτικά της διαφοράς δυναμικότητας που συνάντησε είναι τα επόμενα σετ, τα οποία «καθάρισε» με 25-13, 25-10 και 25-17.
Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των ανδρών (2ος Όμιλος), ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης προετοιμάζει την καλαματιανή ομάδα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης στη Μαλεσίνα, με τον τοπικό Αίαντα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μπουσούνης, Περπινάκης, Μάνα, Μανιατέας, Βραχνάς, Γιατράκος (αρχική 6άδα), λ. Δημητρακόπουλος, Μπλάουελ, Εξαρχέας, Αποστολόπουλος, Κακαλέτρης, Σπάλλας.

*Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τραυματίστηκαν μετά απο σύγκρουση στο κεφάλι σε μια φάση του αγώνα ο Χρήστος Δημητρακόπουλος και ο Σπύρος Αποστολόπουλος.Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης επισκέφτηκαν προληπτικά το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτα , χωρίς όμως να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού . 

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας