Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια σήμερα στην πλατεία


Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, του ΙΕΚ «ΟΡΙΖΩΝ» και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης «ΑΧΤΙΔΑ» θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, δίπλα στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Περιμένουμε όλα τα παιδιά της πόλης και τις οικογένειές τους να κάνουμε όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να παίξουμε ομαδικά παιχνίδια, να γράψουμε και να ζωγραφίσουμε τα όνειρά μας για τον καινούργιο χρόνο.
Ο ταχυδρόμος του Αϊ-Βασίλη θα περάσει να πάρει τα γράμματα που θα γράψουν και θα ζωγραφίσουν τα παιδιά. Όποιος θέλει, θα μπορεί να βάψει το πρόσωπό του με χριστουγεννιάτικα σχέδια.
Σπουδάστριες των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ “ΟΡΙΖΩΝ” θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια-έκπληξη και κατασκευές που θα δημιουργούν παρέα με τις νηπιαγωγούς των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και τους παιδαγωγούς του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης “ΑΧΤΙΔΑ”.
Οι δε χορωδίες του Δημοτικού και του Γυμνασίου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, χαρίζοντας όμορφες στιγμές σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Τα Τμήματα Μαγειρικής και Τουριστικών Σπουδών θα προσφέρουν παραδοσιακούς λουκουμάδες, γευστικές μους με μεσσηνιακές πινελιές και ζεστό αρωματικό κρασί, όλα παρασκευασμένα με πολύ μεράκι από τους σπουδαστές του ΙΕΚ “ΟΡΙΖΩΝ”».