Θεατρική εξόρμηση στην Αθήνα και παζάρι βιβλίων

Θεατρική εξόρμηση στην Αθήνα και παζάρι βιβλίων

Θεατρική εξόρμηση στην Αθήνα οργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου, για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φλαντρώ» του Παντελή Χορν, σε σκηνοθεσία της Λυδίας Κονιόρδου, με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η αναχώρηση θα γίνει πρωινές ώρες του Σαββάτου, ώστε να επισκεφθούν πρώτα την έκθεση ζωγραφικής του Δ. Τζαμουράνη στο μουσείο Φρυσίρα στην Πλάκα και κατόπιν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, που αρχίζει στις 6.00 το απόγευμα. Μετά το τέλος της παράστασης θα επιστρέψουν στην Καλαμάτα.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Χαρά Νικολακοπούλου, ταμία του ΣΦΜ, haraniko9@yahoo.gr, τηλ. 697 6284879.
Για να κλείσετε τα εισιτήριά σας, τα γραφεία του Συνδέσμου στο Πνευματικό Κέντρο θα είναι ανοιχτά την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, από τις 7.00 μέχρι τις 9.00 το βράδυ.
 
Παζάρι βιβλίων
Στο μεταξύ, με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του Συλλόγου για το 2014 θα πραγματοποιηθεί παζάρι βιβλίων για όλους τους φίλους και τα μέλη του σε πολύ φθηνές τιμές.
Για το λόγο αυτό παρακαλούν όποιον διαθέτει λογοτεχνικά βιβλία σε καλή κατάσταση και επιθυμεί να τα διαθέσει προς ενίσχυση του Συνδέσμου, να τα πάει στα γραφεία του στο Πνευματικό Κέντρο τη Δευτέρα 13/1, την Τετάρτη 15/1 και την Παρασκευή 17/1, από τις 7.00 μέχρι 9.00 το βράδυ.